Motivasi Kerja Meningkat

Assalamualaikum..  cuaca hari nie mendung je kan.. Kat Sg. Buloh nie hujan dari pagi sampai nak pergi  mkn tgh hari pun malas.. last2 beli roti jer kat King...
Semalam Fiza dibekalkan dengan komputer baru di workplace Fiza.. Tak boleh la nak mengaku komputer sendirikan sebab company punye.. tetapi Fiza yang akan gunakannya.. 
Bersemangat betui rasanya sebab skrin dia besar, laju sebab core i5 dan yang paling best, keyboard smooth sangat.. tak yah nak ketuk keyboard kuat-kuat sampai satu opis dengar.. 
Alhamdullillah.. rezeki.. Fiza berterima kasih sangat pada bos Fiza sebab senarai nama Fiza untuk menerima pembelian komputer baru..
Komputer sebelum nie pun okay dah.. dapat baru siapa yang tak nak kan...
Komputer sebelum nie... banyak berjasa dalam kerja Fiza.. 
Komputer baru...
Bersemangat Fiza nak bekerja dengan lebih rajin lagi.. tetapi satu jer kene ingat.. jangan salah gunakan harta syarikat.. Fiza akan jaga elok-elok sebab kalau rosak nanti Fiza juga yang susah.. Sekian dulu untuk hari nie.. nanti sambung yer sebab nak pergi meeting nie.. bye.. >_<

Post a comment

44 Comments

  1. ehhh samala komputer kita fizza..sebijik hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah fiza dapat komputer baru..:)

    ReplyDelete
  3. dapat komputer baru semangat sikit nk keje kan...huhu

    ReplyDelete
  4. Hi fiza..hehe..baru eh..smoga bertambah2 semngat keje eh.^_^

    ReplyDelete
  5. waaaa.. sama ngan kompt kat opisss yg Zara pkaiii ni jugak.. =D yeayyy.. rasa smgt nak lakukan keja kan ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. laju tu.. hehe.. komputer laju.. kje pun kne laju..kan..

      Delete
  6. kalau dpt mac lagi bersemangat kan? hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dpt mac lg la best.. kaya kompeni yg bg pakai mac nie rasanya..

      Delete
  7. cantiknya kak gambar pc..
    hello kitty :DD

    ReplyDelete
  8. Wah.. Moga terus bersemngt.. Bgus bos fiza ea..

    ReplyDelete
  9. semoga terus bersemangat buat kerja...

    ReplyDelete
  10. semoga lebih bermotivasi tengok cik kitty (^_^)

    ReplyDelete
  11. amboi da dapat yang baru.. hehe

    ReplyDelete
  12. aigooo comel je wallpaper dia. yg pc acer tu.. macam komputer lama ecah. rindu tetiba.

    sejuk2 ni best dapat makan cekodok. ecah klik2 tabung akak. wish me luck kat entry baru ecah please..

    ReplyDelete
  13. wah bes nye dapat kmpter baru :)

    ReplyDelete
  14. comel je hello kitty tu. hihi

    ReplyDelete
  15. hihi minat hello kitty ek?

    ReplyDelete
  16. wah. Bestnya dapat pc baru... Have fun kerja :)

    ReplyDelete
  17. Comelnya wallpaper tu. Hello Kitty :D

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki tu Fiza..semoga bekerja dengan bersemangat ya..

    ReplyDelete
  19. wah bestnya dapat komputer baru. harus kerja lebih rajin lagi! :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum fiza, bestkan sg buloh hujan.. feeling nak guling atas tilam je. hihiii. wahh comelnya desktop dia. sheila punya pc kat ofis ni besar gila. taktahu saiz apa. lebar semacam. seronok nak blogwalking skrg. singgah menabung YESRIO ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrin dia lebar.. klu ader kt umh best nie..

      Delete
  21. Bestnya..screen besar tue.. semoga bersemangat lagi utk bekerja jer fiza..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih kak.. harap fiza terus bsemangat tuk bekerja..

      Delete