Diskaun 15% daripada Tudung2u

Assalamualaikum, 

khas buat pembaca blog Fiza, peminat tudung dan pembeli online... 
Pihak Tudung2u  yang  merupakan salah satu kedai tudung online yang terbesar di Malaysia dengan berbesar hati menawarkan baucer diskaun 15% khas buat korang semua...

http://www.tudung2u.com.my/

Tudung-tudung di Tudung2u memang sangat cantik dan menarik, dan pastinya design terkini dan berkualiti.. Antara jenis tudung yang dijual adalah seperti Tudung Bawal, Shawl Labuh, Anak Tudung, aksesori tudung dan kalau nak tahu lebih lagi, jemputlah ke Tudung2u.

Nice sangat warna -warna Tudung Bawal yang dijual

Peminat shawl, Shawl Labuh juga ada dijual.. korang boleh pilih ikut stail korang..

Yang nie memang favorite Fiza sebab senanng nak digayakan.. Tudung segi empat 

Anak Tudung .. cantik kan...

Untuk yang suka bergaya.. Aksesori dan keronsang juga ada

dan

Khas untuk pembaca blog ini, follower dan kawan-kawan yang mengunjungi blog ini, ada berita baik untuk korang.
Korang boleh mendapatkan diskaun 15% (murah dari harga di atas)
dengan menggunakan voucher code ini:

ADE2014
peluang tamat sehingga 30 April 2014
Jom shopping.. dijamin berkualiti dan harga yang berpatutan
>_<
TUDUNG2U

Post a comment

13 Comments

  1. nak tgk tudung yang fiza beli hehe

    ReplyDelete
  2. Menarik gak..salam hujung minggu Fiza..

    ReplyDelete
  3. Wow peluang muslimah semua shopping tudung nie :)

    ReplyDelete
  4. wahh macam menarik ja nie. hee nnti akan ke sana

    ReplyDelete
  5. tak pernah lya bli on9 kalau tudung..bli direct je hihihi

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... Menariknya tawaran yang diberi...

    ReplyDelete
  7. Nampak ada promosi aje dah seronok dah..Nak singgah gi tudung2u tengok jap!!

    ReplyDelete
  8. Hebat nie
    Boleh beli satu nie

    ReplyDelete
  9. ni laa yg xtahan tgk ni kalo siap ada discount lagiiii... fuuuhhhhh

    ReplyDelete
  10. cantik2 tudung tu... nak jugak...

    ReplyDelete