Alhamdulillah atas rezeki, disahkan mengandung setelah 3 tahun menunggu

Assalamualaikum.. segala persoalan terjawab kenapa minggu ini merupakan minggu paling letih buat Fiza... Syukur atas kurniaan dan rezeki ini Ya Allah.. 

Fiza tak boleh tengok komputer lama-lama.. sampaikan sebelum tengah hari, Fiza terpaksa tidur di surau.. Nak kata puasa, sebelum ini tiada masalah.
Malam tadi badan Fiza betul-betul tidak sihat dan tak mampu untuk bangun selepas berbuka puasa.. pagi ini Mr. Hubby bawa Fiza ke klinik..

Air mata menitis macam tidak percaya.. penantian 3 tahun 4 bulan akhirnya terjawab bila doktor mengesahkan Fiza pregnant.. Alhamdullillah..

Alhamdullillah
Terima kasih Ya Allah atas rezekimu. 

Post a comment

30 Comments

  1. wahhh tahniah fiza..gembira lya mendengarnya.jaga pemakanan dan kesihatan taw masih di peringkat awal tu.Lya tak pasti lagi insyallah doakan Lya pun ada brita gembira ya.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah..rezeki di bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki Ramadhan fiza.I'm so,so happy for you. jaga diri ye..moga semuanya selamat nanti.tahniah!

    ReplyDelete
  4. setelah lama menunggu, akhirnya...alhamdulillah...congrats

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah fiza...gembiranya akak dengar...Allah swt mendengar doa2 mu dik..Jaga elok2 ye...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah fiza..jaga diri elok2 ye

    ReplyDelete
  7. Alhmdulillah,tahniah ^^
    Jg diri,jg kesihatan tauuuu

    Moga allah permudahkan segalanya

    Ameen...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah kak Fiza. I'm happy for you ^^

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH!
    TAHNIAH!
    TAHNIAH!

    jg kesihatan lek lok k..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...syukur..akhirnya doa Fiza terjawab...berkat kesabaran fiza juga...jaga diri baik2 yer...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..tahniah..jaga kandungan elok2..jangan buat kerja berat2 awal pregnant ni yer..jangan mop lantai..sebab ade daya tekanan kat lntai..kawan sy ggur sebab mop lntai..kalau boleh suruh je husband buat dulu kerja rumah smntara nak masuk 3 bulan..lepas tu xpe da lasak sikit2..tahniah yer..

    ReplyDelete
  12. SubhanAllah... Ya Allah... Sha tumpang bahagia... sebak pulak rasa... jaga baik2 Fiza... semoga segalanya dipermudahkan... amin amin ya rabbi !! alhamdulillah !!

    ReplyDelete
  13. Tahniah Fiza..rezeki di bulan Ramadhan..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum fiza syggg, alhamdullilah syukur Ya Allah. meremang bulu roma kita sebab happy sangat utk kamu! jaga diri baik2 yanggg, ur link blog masuk bloglist preggymom 2014 sheilaaa. heehehee Adam Husni dapat kawan yeayyy

    ReplyDelete
  15. Ya Allah..tahniah sis...take care of yourself..:)

    ReplyDelete
  16. tahniah Fiza... jaga diri elok-elok ye :)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. tahniah kak fiza :)

    ReplyDelete
  18. Ya Allah, betul ke ni k.fiza? Alhamdulillah.. Syukur. Ana tumpang gembira. Tak lama lagi bakal bertiga la ye k.fiza. Tahniahh..jage elok2 tau. Baby first ni byk kene jage. Huhu

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum.. tahniah.. jaga diri elok2 ya.. :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah fiza....take care tau...

    ReplyDelete
  21. Tahniah Fiza... Semoga dipermudahkan segalanya yer :)

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah..tahniah..:)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. akhirnya kan fiza.. tahniah.. take care k...=D

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah tahniah. Rezeki :)

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah tahniah.. akhirnya penantian 3 tahun tu tetap ada rezeki kan. syukur. jaga kesihatan ya fiza :)

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah..tahniah fiza..
    semoga sentiasa sihat & kuat..
    take care tau ;-)

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah ^_^
    jaga diri kak fiza :))

    ReplyDelete