OLESS Lipbalm sesuai untuk merawat masalah bibir

Assalamualaikum. Korang ada masalah bibir seperti bibir merekah, kering atau kehitaman. Bagi yang ada masalah seperti yang Fiza senaraikan di atas, korang boleh cuba OLESS lipbalm. 


OLESS Lipbalm sesuai untuk merawat masalah bibir | OLESS adalah pelembab bibir homemade yang selamat digunakan kerana ia dihasilkan daripada pewarna dan perisa makanan. Kalau korang pakai di bibir, ianya sangat selesa, dengan rasa dan bau strawberry.



Ia selamat digunakan untuk semua peringkat umur termasuk kanak-kanak kerana ianya bukan lipstik. Bila kita sapu di bibir, warna asal bibir pun akan menyerlah.

Bahan yang terkandung dalam OLESS Lipbalm adalah seperti extra virgin oil, Vitamin E, perisa strawberry dan pewarna. 


Cara Penggunaan

Sapukan dibibir setiap kali diperlukan. Oleh mempunyai pewarna tetapi ia sesuai untuk kanak-kanak kerana ia dibuat menggunakan perasa & pewarna makanan.



Dengan tagline "OLESS TERUS GOJESS" memang menampakkan bibir korang gojess sangat apabila dioleskan pada bibir.

Declaimer

Produk ini adalah natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang, Ia adalah selamat digunakan dengan kerap.

Harga : RM 10
postage RM 8sm RM 11ss


Untuk maklumat dan info lebih lanjut boleh rujuk dan layari pautan di bawah :
Blog : zuraini.com
FB : Zuraini Muhammad
Contact : 01132484182
Diedarkan oleh : ZMBEAUTY

Post a comment

4 Comments

  1. macam best je tengok ni.. colour dia pun cantik dah.. boleh lah masuk dalam wishlist nak beli nanti.. hihuhihu

    ReplyDelete
  2. Orang lelaki pun boleh guna kan?

    ReplyDelete