KTM Duke 200 Hello Kitty

Assalamualaikum... Fiza nak minta tolong kawan-kawan blogger untuk support En. Hubby Fiza dalam peraduan KTM Duke Spirit Contest.. Tak perlu apa-apa syarat, hanya klik link ini Fb - KTM Duke Hello Kitty.. terus ke laman FB tersebut.. jangan risau bukan link iklan atau apa-apa.. kalau menang berpeluang untuk dapat Pilhan baju/hoodie/jaket yang bernilai RM500++.. Sebab dia dikira atas jumlah like.. Peluang ini juga terbuka untuk mereka yang mempunyai motorsikal KTM.. Tarikh tamat penyertaan 31 Januari 2014.. 


"This is my kitty duke bro...."

Fiza tak paksa tau, kalau korang rasa ia layak untuk disukai.. boleh la vote.. 

Link seperti berikut :
Fb- KTM Duke Hello Kitty
Terima kasih semua... >_<

Post a comment

18 Comments

  1. ok done like fiza..small matter saling bantu membantu.kot2 ada rezki kan

    ReplyDelete
  2. Done. Dah likeee!! All de best :)

    ReplyDelete
  3. dah like..all d bez kak
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  4. fuyooo dapat moto ka hahahaha ..
    hello kitty ?

    ReplyDelete
  5. mg bertuah yer..moto hello kitty tu

    ReplyDelete
  6. wahhh..hello kitty :D salam jumaat ya :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum fiza, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila dah like gambar tu kat fb (",)

    ReplyDelete
  8. semogaberjaya fiza.. akak dah like..

    ReplyDelete
  9. goodluck fiza...sorry ika tak dapat nak like..ika takde fb,...

    ReplyDelete