W.W ~ Demam Emoji

Korang main tak game nie? Dah level berapa?

Post a comment

19 Comments

  1. main..sampai level 25
    lps tu tgh stop
    mmg addicted tpi boleh sakit jiwa sbb tak dpt2 tu
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. Akk main..tp banyak jawapan da bocor kat fb..x main da..hihii

    ReplyDelete
  3. tak main lagik la... kang terjebak kang tak masak plak...hhee

    ReplyDelete
  4. tak pernah main pon. macam susah je. huhu..

    ReplyDelete
  5. Main jugak. tapi kadang2 tu rasa bengang sampai nak unistall, lepastu main balik. hahaha. sekarang level 18 je rasanya.

    ReplyDelete
  6. fae x main game tu. fae main game tido ja haha camne la life as a penganggur huhu.

    ReplyDelete
  7. main tapikalau x dpt tu mmg geram lerr hehe

    ReplyDelete
  8. salam. belum penah lagi main game ni hehe :)

    ReplyDelete
  9. mama main, sampai level 3 je, sekarang tak dah.. susah beno.. hihi

    ReplyDelete
  10. xpnh men...aru taw kwjdn game ne pas bca entry fiza ne :)

    ReplyDelete
  11. dh mls nk main sbb jwpn dh bocor.. huhu.. xsuke btol..

    ReplyDelete
  12. alamak tak pernah main lagi game nie.. nak cubalah nie

    ReplyDelete
  13. nset tak canggih.
    tak dpt main.
    hehe >.<

    ReplyDelete
  14. Xpernah main pun, Best ehh ? Wawwww.

    ReplyDelete
  15. Baru start dan dah tersangkut hahaha tapi luckily tak addicted :p

    ReplyDelete
  16. x pernah dgr nama tu.. hehe

    ReplyDelete
  17. nina xpernah main pun game ni.. comel2 emoji tu.. hehe

    ReplyDelete