Header baru

Assalamualaikum... terlebih dahulu Fiza ingin memohon maaf sebab aktiviti BW Fiza memang terhenti.. sampaikan nak update blog pun tak sempat... Rasa bersalah sangat sebab tak dapat  nak terjah blog kawan-kawan yg lain.. harap korang tak kecik hati dengan Fiza..
Siapa yang perasan, last week Fiza dah buat header baru.. just tukar header jer.. yang lain tu Fiza nanti dulu sebabnya tak sampai setahun lagi.. hehe.. nak tukar baju blog pun kene tunggu masa jugak kan.. 
header lama..
Disebabkan Fiza nie peminat Hello Kitty, kali nie try letak HK pulak lah kat header.. nanti dah jemu boleh tukar lagi...
header baru..
Jam pun dah pukul 6.30 petang.. Fiza still kat opis lagi.. okay la Fiza nak gerak balik rumah.. lewat-lewat karang dah gelap lepas tu rasa sekejap je masa di rumah... Fiza gerak dulu.. bye...

Post a Comment

19 Comments

  1. Sweet la header baru fiza.. I like..=D

    ReplyDelete
  2. Salam... Comel header baru tu... :)

    ReplyDelete
  3. alalala cumelnya. Hello Kitty pula ^^

    ReplyDelete
  4. comel header baru tu fiza.. akak pun malam-malam baru dapat online.. siang agak busy sekarang ni.. entri siang buat auto publish je..

    ReplyDelete
  5. Hello kitty biasa pink,ni pepel pulak..letak lah pic apapun yg kale pepel tetap cute je kan.hihii

    ReplyDelete
  6. header baru comelllll sangat!!! suka!!! ika pun macam tu juga dah jarang dapat blogwalking sebab betul2 busy....rasa serba salah juga kan kadang2

    ReplyDelete
  7. seyes fiza, cantik dan cute... comel..

    ReplyDelete
  8. Salam, datang singgah & click Nuffnang. Dah join GA ni ke? Kalau belum, jom arr join ^_^

    January GA by VidoLaaa :
    http://kieyuka-hanie.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

    Super Special GA by Alya Yaya :
    http://kieyuka-hanie.blogspot.com/2014/01/super-special-ga-by-alya-yaya.html

    Birthday Giveaway by Cik Ayue :
    http://kieyuka-hanie.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html

    ReplyDelete
  9. cantikla fiza..purple tetap setia yer ehehe..klik2 tabung ikea

    ReplyDelete
  10. comel header.. kaler twilight.. hehe

    ReplyDelete