Latihan Menembak Tahunan 2014

Assalamualaikum.. semalam seharian tak boleh nak update blog sebab Fiza telah menghadirkan diri ke Latihan Menembak Tahunan 2014 GSC.. Kami staff2 Guardian security bersama staff hong leong group yang lain diberi peluang untuk menembak setiap tahun.. Dah terjawab soalan2 kawan-kawan.. Fiza menembak aper? Ramai yang tanya.. memang penat sangat semalam.. setup tempat hari Jumaat, upacara hari Sabtu.. Cume competition je Fiza tak dpt nak join tahun nie sebab penyertaan terhad sangat..  rasa macam tak adil jer... tetapi masih dapat merasa sesi panas barrel... jadilah kan.. walau bagaimanapun bab2 bergambar tu yg paling best... hehe...
Jam 7 pagi semua staf dah kena berada  di Lapang Sasar Rawang untuk sesi perasmian jam 9 pagi.. Untuk gimik perasmian, bos Fiza kene tembak 3 biji belon.. Bos Fiza mmg hebat.. maklumlah Mejar bersara.. Fiza pula ditugaskan untuk bawa dulang perasmian tersebut..
 
 
 
 
 
Dapat no. 4 daripada 15 peserta sesi panas barrel.. >_<
Majlis selesai jam 7 petang.. lepas kemas2 barang semua.. baru la boleh balik.. Seronok sebab majlis berjalan lancar tanpa sebarang kemalangan yang tidak diingini.. memang risau sebab menggunakan senjata dan peluru hidup.. yang penting pandai jaga diri dan sentiasa mendengar arahan daripada pihak polis.. In syaa Allah selamat... Majlis begini dan kami sebagai tuan rumah  memang serius penat.. 
Sampai je rumah.. Fiza tunggu waktu isyak..  lepas tu terus tido pengsan.. Nie pun rasa lenguh2 lagi badan.. Lega sebab semuanya telah selesai... Alhamdullillah... 

Post a comment

19 Comments

  1. bestnye dpt main tembak2.. hihi..

    tgk pistol pon kite dh tkot.. huhu

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. seronok dapat belajar menembak eh...

    ReplyDelete
  4. best jugak ni fiza..kita tak pernah lagi merasa menembak camni...

    ReplyDelete
  5. best yer dapat men tembak2...^_^

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi kita merasa pegang pistol nie

    ReplyDelete
  7. macam best je tembak menembak neh... xpenah cuba lagi..

    ReplyDelete
  8. wahhh tahniah dan hebat!! bestnya berpeluang merasai tembak menembak

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum
    wah hebat...akak seram arr pegang pistol..peluru hidup lak tuu..mesti menggigil..huhu

    ReplyDelete
  10. alahhh...teringin jugak lah nak menembak...

    ReplyDelete
  11. wah bestnya fiza.. dh lama teringin nk menembak tp xdpt lg. hehe

    ReplyDelete
  12. waaaaa.. seronok la dpt menembak.. :)

    ReplyDelete
  13. wah.. menarik pengalaman fiza.. risau juga pegang senjata api ni.. syukur semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  14. wahhhhh seronoknya menembak ni fiza...

    ReplyDelete
  15. wah,, hebat fiza, jangan tertembak ke lain sudah..

    ReplyDelete
  16. wee. best nya. bukan senang nak dapat peluang mcm ni. :)

    ReplyDelete