Kad Raya Pertama

Assalamualaikum.. dan selamat pagi kwn2 sume.. korg sume sihat? fiza still lagi batuk2 rase cm nk cabut anak tekak dulu..belai2 bg dia sihat semula..huhu.. mn ly wat cm tu kn.. 

Jumaat lepas fiza ada menerima satu kad raye dr kwn blogger.. mungkin tuah kot.. follower ke 175.. time kasih Saudari Nazrina Hussin.. Kalau nk th saudari nie penulis Novel dan cerpen di surat khabar.. Kalau nk berkenalan, boleh la ke blog beliau.. Link fiza dah letakkan kt nama tu..  

kad raya yang dikirimkan...

Terima kasih Saudari Nazrina atas kad raya pertama yang fiza terima untuk tahun ini..
Fiza juga ingin mengucapkan selamat menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Menyambut Hari Raya

Post a comment

26 Comments

  1. woaa da dapat kad raya da :D

    ReplyDelete
  2. Now orang dah tak hantar kad raya...asyik sms aje...tapi bila dapat kad raya rasa sangat kita diingati....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..last fiza dpt kad pun x igt thn biler..

      Delete
  3. glamer u fiza.. hohoho!
    tahniah.. mama je tak dapat kad..

    ReplyDelete
  4. lama dah tak dapat kad raya...huhuhuhu...keadaan telah dibataskan dengan adanya teknologi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..mlm raye br la sms raye bertalu2 masuk dan hantar..huhu..

      Delete
  5. k.ena dah lama rasanya tak dpt kad raya nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. x igt last dptnye bile kn akan..tp zaman skolah dlu la paling best..

      Delete
  6. waw bestnyee..dah lame tak dapat kad raye..asik dapat kad jemputan jek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kad jugak..kad tuk kenyang perut..hehe

      Delete
  7. tahniah!! fiza..syok dpt kt raya ni..bukan apa dah lamakn asyik duk dpt sms je..hee..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak ade hp mmg org akan hantar sms jer..

      Delete
  8. dulu zaman2 sek, salu tukar2 kad raya dgn kwn2..seronok!

    ReplyDelete
  9. hu3..untung la =) sy xpnh lg dpat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza pun dah lamer x dpt..thn nie jer..itu pun satu..huhu

      Delete
  10. wa...untung lah..hehe..tahniah :)

    ReplyDelete