Ngumpat gaya baharu

Assalamualaikum dan salam Jumaat...



sumber FB

Harap dikalangan kita tidak mengamalkan tabiat begini.. mencarut-carut di wall FB semata-mata tidak puas hati dengan seseorang.. Tanpa sedar kita yang like statement tersebut juga menanggung dosa tanpa sedar..

Sekadar peringatan buat Fiza dan semua kawan-kawan..

Bagi yang sudi membantu Fiza.. nak minta tolong 'like' gambar di fb - KTM DUKE HELLO KITTY.. ini bukan link iklan yer.. just gambar sahaja.. Fiza perlukan jumlah 'like' dalam peraduan  

KTM Duke Spirit Contest.. 
Bagi kawan-kawan yang dah like.. terima kasih banyak-banyak Fiza ucapkan.. 
>_<

Post a comment

17 Comments

  1. Nice sharing fiza.. btl tue elakkan la gosip2 nie.. =D

    ReplyDelete
  2. sng je nk dpt dose dr mengumpat.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hal2 macam ni lah yang Prof Muhaya selalu cakap tu...
    Dia cakap ni jenis orang2 yang berkeladak...deletekan ajer...

    kalu tak kita pun sama terjerumus..

    wallahualam..

    ReplyDelete
  4. nice sharing sis.. selalu kita terlupa kan.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. nice sharing fiza. sheila dah semakin jarang like komen atau status org lagi2 jenis marah2 dan kutuk org. sabor banyak bila terbaca. sheila dah klik gambar tu. semoga murah rezeki suami awak. ehh nak beritahu nanti bulan 2 keluar review blog awak. maaf sheila lambat update. tengah review ikut giliran ni. hope fiza faham kita (",)

    ReplyDelete
  6. Astaghfirullah Al-'Azim.. Semoga kita semua dihindarkan dari berjumpa dgn golongan2 yg sebegini.. Kita doakan juga yg terbaik utk mereka.. (:

    ReplyDelete
  7. Baik utk peringatan bersama.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga kita jadikan pengajaran dan muhasabah diri :)

    ReplyDelete
  9. moga dijauhkan...perkara camni...sebab macam2 boleh jadi ni...

    ReplyDelete
  10. moga dijauhkan...perkara camni...sebab macam2 boleh jadi ni...

    ReplyDelete
  11. jangan mengumpat jangan mengumpay..dosa! :)

    ReplyDelete
  12. walaupun share bnda tak baik dh dikira bersubahat.. nice sharing fiza

    ReplyDelete