W.W ~ Mana Mr. Nuff

Assalamualaikum...
mn dia pergi ek... ada sapa2 yang tahu?

Post a comment

32 Comments

  1. Kdg2 mmg cmtu..tdo lagi kot..hihii

    ReplyDelete
  2. mr nuff pergi jalan-jalan kot..heee

    ReplyDelete
  3. ada pun ni? hehe tak hilang ke mana-mana :)

    ReplyDelete
  4. shark dtg harini.
    tengok suma ada jer dan klik sekali.
    iklan chip chip:)

    maybe nuff tgh update ko.
    dngar kata ada yg xleh masuk laman web nuff jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah.. website dia pun still fiza tak boleh masuk.. jgn dia banned fiza sudahlah.. tak buat slh pun.. risaunye

      Delete
  5. Akak pun facing same problem. Kene reinstall balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk masuk website tak boleh.. kne tggu ptg2 karang la npknye..

      Delete
  6. dah ada balik dah
    mmg kdg2 error skit
    n MG dah klik da 3 tmpt mr nuff fiza ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sbb tlg klikkan.. cume dia je men nyorok2 dgn fiza

      Delete
  7. macam-macam lah mereka ni, hihi, dia tidur lebih sampai nak jaga liat.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. smpai skrg mama , dia fiza tak npk.. smpai hati dia kan.. huhu

      Delete
  8. meh akak tolong klik...hihi....
    nuffnang nie pandai dear....maklumlah takut banyak income masuk..

    klik terus nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih cik kak.. hehe.. klu betul la cm tu.. alangkah bgsnye.. hehe...

      Delete
  9. kejap ada kejap takde.. kebetulan akak singgah ni dia ada.. akak klik 3-3.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih kak aiza.. fiza jer yang tak npk dia..

      Delete
  10. Assalammualikum...mey la memoria,

    mselim3 sokong mcam naomei cakap tu... nanti masukkkk... nak bayar pun lebat gak...

    mselim3

    ReplyDelete
  11. dia gi jalan2 kt icity..hehehe

    ReplyDelete
  12. ada je =) siap bg yg pnjg lg ha

    ReplyDelete
  13. kejap ada kejap xde..macam chipsmore mr.nuff ni..hee

    ReplyDelete