sila beredar dari sini

Assalamualaikum dan salam jumaat.. Mula2 sekali kita kena instighfar banyak2 dan ingatkan Allah.. jangan disebabkan benda kecil, kita jadi tidak tentu arah.. 
Kalau kawan tengok tajuk pun dah rasa macam pelik kan.. Fiza mmg tak nak la bebel2 hari jumaat nie.. kalau ikutkan hati nak sabar jer.. tapi makin melampau pulak.. Nie mengenai cbox.. 
Sampai tahap cbox Fiza diletakkan dengan  perkataan2 lucah, perkataan tak senonoh.. nie bukan blog 18 sx bagi individu yang mana yang tak reti bahasa tu.. jangan ingat Fiza tak dapat bezakan mana iklan dan yang mana BW kwn2.. 
Silap la kalau ingat Fiza akan klik iklan- iklan tu.. Individu2 begini memang jenis tak hiraukan teguran sebab tiada siapa yang tahu siapa mereka.. tapi terus terang Fiza  menyumpah  kat individu2 yang berperangai pelik nie.. harap insaf la.. jgn nak makan duit h**am.. lagipun Fiza tak kan tertipu..
Tolonglah jangan cemarkan Cbox Fiza yang comel nie.. 
kesian kat dia..
Fiza tak marah tau, nanti kena jual..
cuma nasihat.. >_<

Post a comment

19 Comments

  1. ada tak tutorial utk block mereka2 ni?.. cer google.. sabar yer fiza

    ReplyDelete
  2. Cbox sya pun kekdg pnh iklan..huhu..sabar je la...kwn2 punya msg pun x nmpk

    ReplyDelete
  3. penyakit c-box ni memang macam2.... memang tak suka kalau ada iklan atau message yang berunsurkan 18sx...sabar yer fiza... salam jumaat dear...

    ReplyDelete
  4. sbb tu akak dah malas nak klik nama 2 kt shoutbox melainkan yg akak kenal jerk...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum fiza, jangan marah2 ye. sebab tu sheila tak suka pasang cbox. sakit hati tengok iklan2 ni :(

    ReplyDelete
  6. ahaha memang stress gila ah dengan link iklan berderet apa bagai tu. saya fed up sgt dengan chatbox tu sy ubah terus guna shoutbox lain. :)

    ReplyDelete
  7. sabar je la...org cmni memang tak berapa nak paham bahasa sgt..huhu kira nak beriklan je..

    ReplyDelete
  8. acik dah face up ..macam2 mereka tulis ..geram

    ReplyDelete
  9. sabar la.. sesetengah orang suka amik kesempatan.. ada balasan org yg buta tak baik nie..

    Salam Kenal.. :D

    ReplyDelete
  10. Sabar ye Fiza. Saya pun kadang2 fikir nak buang cbox tu huhu

    ReplyDelete
  11. apa kata block dorang.. rasa nya cbox ada.. tak ingat lah blogger mana yg berjaya.. tapi, kalo shoutbox, boleh ban url dan filter words...

    ReplyDelete
  12. ena selalu dapat iklan promote produk untk hubungan sauami isteri ni. senang cita ena x klik dorang promote.. abaikan je..

    ReplyDelete
  13. delete la iklan2 tu kt cbox. cuma susah sikit la sbb tiap2 hari nk kena delete msg tu kt cbox

    ReplyDelete
  14. sya pun banyak kali dah kena,geram betoll! huh...macam mana nak buat supaya diorang tak boleh letak iklan ye? hmm,sabo je lah...

    ReplyDelete
  15. dengan cik akak pun penuh dear...adoi memang tak de kerja lain mereka nie

    ReplyDelete
  16. tukar ke shoutbox busuk..sy pun nak tukar kalau line nanti laju..

    ReplyDelete
  17. Sabar fiza.. akak pun selalu kena jugak.. just ignore jer k..:)

    ReplyDelete
  18. abaikan je text dorang tu xpun delete je cbox :)

    ReplyDelete
  19. huishh, merepek2 je dorang ni. kalau sha pon, sha tak layann.

    ReplyDelete