KOJO Mixed Enzyme Drink membantu meningkatkan sistem pencernaan dan kesihatan tubuh badan

Assalamualaikum. Kembali bekerja selepas bercuti raya. Raya kali ini memang banyak juadah yang Fiza sediakan untuk keluarga. Bila juadah banyak, makan pun banyak jangan lupa kesihatan juga perlu dijaga. Oleh sebab itu Fiza mula amalkan meminum KOJO Mixed Enzyme Drink.


KOJO Mixed Enzyme Drink membantu meningkatkan sistem pencernaan dan kesihatan tubuh badan | Minuman KOJO. Ia mengandungi enzim pekat berasaskan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan dan berperisa epal hijau. 


Khasiat yang terkandung dalam KOJO Mixed Enzyme Drink antaranya adalah
  • Membantu menyokong Sistem Immune Tubuh
  • Membantu meningkatkan pencernaan dan memberikan usus yang sihat
  • Membantu mengurangkan Tahap Kolesterol
  • Membantu penyerapan nutrien
  • Membantu meningkatkan kadar metabolisme
  • Membantu mencegah daripada masalah kenaikan berat badan yang tidak diingini



Bila Fiza amalkan sendiri, memang proses membuang air besar makin mudah setiap pagi. Terasa ringan perut seolah-olah usus dicuci bersih. Barulah badan kita sihat. Nak cantik luar kenalah cantik dalaman sekali. 



Didatangkan dalam sachet kecil 20ml, memang senang untuk diminum dan diamalkan setiap hari. Untuk hasil terbaik, dinasihatkan untuk mengamalkan minum air masak yang banyak.

KOJO Mixed Enzyme Drink diformulasi di Jepun dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan (KKM).

Maklumat lanjut layari : 

Website: https://www.shaneoglobal.com/
IG : https://www.instagram.com/shaneoglobal/
FB : https://www.facebook.com/shaneoglobal/

Post a comment

1 Comments

  1. macam best je ni. skrg dh la makan banyak boleh la try ni hehe

    ReplyDelete