Musim kelahiran baby

Assalamualaikum.. hari nie just nak story2 sikit pasal musim orang melahirkan anak.. semalam Fiza pergi melawat menantu bos yang telah menimang cahaya mata perempuan kat Hospital Sg. Buloh.. Cucu kedua bos nie.. comel sangat babynye.. 
Menantu bos nie kawan sukan memanah Fiza.. Fiza panggil Meen..  bila Meen pregnant, Fiza pun dapat rezeki pregnant jugak, kami berhenti dulu sukan memanah buat seketika...
Bila pergi hospital, tengok katil semua penuh.. wah.. musim beranak nie.. tu yang Fiza bagi tahu kat Mr. Hubby.. 
tengok kiri baby.. tengok kanan baby.. baby sana sini.. 
Itu belum cerita kawan2 yang dah terima cahaya mata dan bakal menerima cahaya mata.. Fiza wat senarai.. 
  • Bulan 7 -  Adik Fiza (Baby Girl)
  • Bulan 8 -  Erin (Baby Girl)
  • Bulan 10 - Wawa (Baby boy)
  • Bulan 11 - Wife Din (Baby boy), Meen (Baby Girl), Wife Erid (coming soon)
  • Bulan 12 - Kak Nor (coming soon), Azlina (coming soon)

Ader lagi tak.. nanti kalau ingat update jer.. Seronoknye dapat bau baby.. Tahniah buat mereka semua.. yg dekat2 boleh la Fiza pergi jenguk... yang jauh2 kirim salam sayang je... hehe..
saje letak gambar baby Cik Ta...
sebab sangat2 comel..

Post a comment

7 Comments