Cenderahati dan koleksi Fridge Magnet dari Korea Selatan

Assalamualaikum kwn2 semua.. kejap ade.. kejap tak de.. dah macam biskut chipsmore dah Fiza nie.. apa kan daya sebab memegang status part time blogger... menulis blog pun dah jarang2 tak macam dulu.. Maafkan Fiza yer sebab memang jarang sangat BW.

Minggu lepas Fiza terima parcel yang penuh dengan kejutan.. Jom cuci2 mata dengan cenderamata yang Fiza dapat dari senior PALAPES masa kat UM dulu.. Tuan Azrin.. Kebetulan dia ditugaskan ke Korea Selatan.. sekarang dah blk Malaysia.. mintak dia belikan FM.. ala2 muke tak malu gitu mintak.. hehe.. tapi rezeki.. mintak satu.. banyak pulak dapatnya.. terime kasih tuan.. jasamu dikenang.. hehe.

FM Busan 

FM Seoul 

Skin care mask product 

T-shirt 

Chopstick dan sudu

Seronok tak terkata.. syukur alhamdullillah. bile dapat barang2 dari korea nie eksited mmg pelik.. padahal bukan apa pun.

Tengok member2 yang dah pegi sana, teringin juga nak pegi.. in syaa Allah satu hari nanti.. mana tau kan.

Wassalam..

Post a comment

11 Comments

  1. Byknya fiza dpt, tahnia.fiza apa khbr sihat ke

    ReplyDelete
  2. Wah, syoknyer... macam2 ada yer Fiza... Bukan senang nak dapat benda overseas nie :))

    ReplyDelete
  3. kena kumpul duit dari sekarang le...

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dapat melancong. saya belum berkesempatan lagi nak melancong

    ReplyDelete
  5. wah best tu ... geram jer nengoknya ...

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini Fiza...wahh...bestnya bnyak dapat ole2 dari korea...

    ReplyDelete
  7. Wah wah wah! bestnya kak Fiza :D

    ReplyDelete
  8. Wahhhh heeeee.
    Nak gi jugakkkkk :(((( hikhik

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. akak suka tgk sudu ngn chopstick tue.. =D

    ReplyDelete