Berkunjung di Lock of Love, Taman Bukit Bendera, Pulau Pinang

Assalamualaikum.. alang-alang dah sampai Penang sbb menghadiri konvo kak ngah, ambil la kesempatan untuk berkunjung ke Taman Bukit Bendera, Pulau Pinang.

Dulu pernah ke sini masa zaman kanak2.. lame bebenor dah tu.. time train slow lagi.. sekarang train dia dah laju.. sekejap je dah sampai puncak.

Taman Bukit Bendera

Train sekarang.. muatan lebih lagi kot.. 
dan yg penting mmg laju..

naik makin tinggi makin gayat rasenye..
Korang yang minat cerita korea dan yang pernah pergi korea mesti tahu pasal Lock of Love, Namsan Tower kan.. jangan terkejut kalau korang dpt tengok kat Bukit Bendera nie.. 
serupa tapi tak sama..

posing la.. ape lagi.

cinta dikunci di Bukit Bendera.. cewah..  

Pengunjung ramai kebetulan cuti sekolah.. 

Saranghaeyo oppa... 

pilih nak kemana.. semua ada atas bukit nie.. hihi
acah je.. cume signboard..

Cuaca pun sejuk jer cuma satu je yang Fiza rimas kat sini, serius banyak anjing berkeliaran.. walaupun tak ganggu sesiapa tetapi rasa takut tu memang ada..

Wassalam..

Post a comment

0 Comments