Tukar semula...

Salam semua.. agak2 nye aper yg fiza tukar yer.. sebenarnye fiza nk tukar semula dari google+comment ke comment biasa.. 
google+ comment
Fiza terpikir kenapa bila fiza tambah widget komen tuk ngk spe yg byk komen kt blog fiza.. x de senarai nama yang keluar.. rupenye sbb dia x link dgn google+ comment.. so fiza decide tuk back to normal.. cume yg x bestnye sume komen2 dr kwn2 blog dah xde.. kembali kosong.. x pela.. kita mula semula kn.. x terlambat pun..
Fiza pun ada jugak terbaca member2 yg gunakan google+ comment nie.. dorg mst akan back to normal comment.. mungkin sbb nie kot.. mn yg lebih ok yer.. nak pendapat member2 blogger..

Post a comment

7 Comments

  1. haah jd kes mcm k.ena la
    habis smuanya hilang

    ReplyDelete
  2. dulu mama pakai yg atas tu, rasa macam tak best sebab kita tak boleh tengok siapa yang banyak komen, siapa yang rajin komen...
    last2, mama tukar kepada yang biasa, cam di bawah.. syok sikit..hilang pun tak pe la.. :)

    ReplyDelete
  3. akak perasan la juga fiza dah tukar.. akak tak pernah tukar lagi kepada google+ comment tu.. memang best sebab orang komen je terus share.. mesti ada pro dan kontranya kan..

    ReplyDelete
  4. Comment ni lagi okay. Goole comment tu kadang loading lama sangat. Nak komen pun takde mood dah. Huhu~

    ReplyDelete