Serabut sebulan dah selesai..

Salam semua.. hari minggu nie sume korg wat aper.. fiza sibuk nk membetulkan masalah yg fiza hadapi sejak sebulan lepas dan hari nie dengan penuh syukur masalah tu dah selesai.. 
Korang mengalami x perkara cm nie ... Oops! Google Chrome could not find ...... Kalau nk th masalah nie fiza dah dpt selesaikannye..
nie contoh masalah..
Fiza akan berikan langkah2 penyelesaian nya..
1. Korang bukak Network Connection dan right click tuk cari properties.

2. Double click kat Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)

3. Pastu key in address cm print screen yg fiza tunjukkan dan click OK
Fiza harap sesiapa yg mengalami masalah cm nie dah x pening kepale lg.. sebagai rujukan.. 

Post a comment

11 Comments

  1. Alhamdulillah dik...berjaya juga akhirnya :)

    ReplyDelete
  2. syukur.. akhirnya selesai juga masalah..

    ReplyDelete
  3. pandai ye fiza..klu zara mmng tak taulah nk bt cm ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza bc blog org len.. pastu try jela wat sendiri..

      Delete
  4. ouh~~~~kak fiza. boleh la nanti eimah rujuk-rujuk dekat sini :))

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing gak! Ada jugak kena macam ni. Sakit hati sangat.

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing kak! Ada jugak kena macam ni. Sakit hati sangat.

    ReplyDelete