Isi borang bonus

Nie bukan bonus raye..tp bonus tuk tahun baru nnt.. cume style company tahun nie, kita perlu menilai diri sendri dahulu, lps tu bos akan wat penilaian pula.. perah otak jugak nak isi borang.. nk letak lebih takut terperasan bagus pulak.. letak skit kang x dpt bonus pulak..huhu.. kne pegang satu je la kan.. yg penting jujur dan ikhlas.. ader rezeki..dpt la..
muke dpn borang
harap bos bgla bonus yg terbaek buat fiza.. 
sayang bos..muahhhh..hehe..(bodek nk bonus lebey)


Post a comment

19 Comments

  1. Eh PA bos mana boleh tak dapat bonus kan...hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dpt bonus..nnt bleh blanje

    ReplyDelete
  3. Wah!! InsyaAllah ada rezki fiza nanti..=D

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah..nanti bos bagi lah tu..dia suruh isi borang tu bukan apa.. kot2 ada staff yg tak mau bonus..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak..hehe..spe la yg xnk bonus tu..

      Delete
  5. isi jangan tak isi...hehe...semoga dapat bonus besar nanti hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sya allah..besar tu x la harap..ader pun dah bersyukur..

      Delete
  6. harap bos kakFiza bcalah entri ni..bru dia thu akak syg dia..nnti dpt byak bonus he3..sy doakn akak dapat la bonus 2 =)

    ReplyDelete
  7. insya-Allah dapat bonus lebih tu.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Untung laa kalau dapatbonus lebih >.< boleh belanja sakan buat raya. Hehe~

    ReplyDelete