Khasiat Tomato Kristal dalam Crystal Skin Suplemen terbukti dapat bantu merawat wajah dari luar dan dalam

Assalamualaikum. Kalau diimbas zaman kanak-kanak dulu, mak Fiza selalu cakap, kalau nak cantik makanlah tomato. Waktu tu, mana heran apa yang mak cakap, sebab kita tahu mak-mak nie cuba umpan anak dengan perkataan-perkataan yang best supaya kita makan sayur. 

Tapi kata-kata mak nie memang betul la. Khasiat tomato bukan sahaja untuk cantikkan kulit tau, ia juga baik untuk jantung, paru-paru, mata dan juga gigi. Fiza pun sekarang nie kalau masak apa pun tomato tak tinggal.


Khasiat Tomato Kristal dalam Crystal Skin Suplemen terbukti dapat bantu merawat wajah dari luar dan dalam | Tomato memang sedap. Tapi tahu tak korang mengenai Tomato Kristal atau tomato putih? Ini yang Fiza nak share dan review Crystal Skin, suplemen yang mengandungi Tomato Kristal dan bahan semulajadi penuh berkhasiat agar pengguna boleh kelihatan lebih menawan serta cantik dari luar dan dalam. Pengalaman makan Tomato Kristal dalam Crystal Skin juga Fiza akan story di bawah.

Crystal Skin dengan kolagen


Kisah pengasas, mengapa pilih Tomato Kristal

Tomato Kristal mengandungi karotenoid jernih, memberi manfaat dan kebaikan yang bertindak melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV di samping memberikan kulit yang cerah serta antioksida.

Pengasas, Airiey Sayuti mempercayai bahawa berkelihatan anggun amat penting agar seseorang itu berasa baik namun akan berasa lebih yakin dan bersemangat.

Airiey Sayuti pengasas


Ketika zaman remaja berat badan Airiey keterlaluan dan beliau mempunyai tone kulit yang gelap dan banyak jerawat namun dia kerap merasa rendah diri, segan, seorang pemalu & pendiam dan sering dipersendakan kerana gemuk dan kulit berjerawat dan gelap.

Walaupun beliau telah mencuba pelbagai jenama produk penjagaan kulit tempatan dan jenama skincare yang popular, makan suplemen kesihatan dalam bentuk kapsul atau serbuk dan juga menjalani gaya hidup yang sihat dengan bersenam, namun dia merasa kecewa kerana resultnya lambat dan tidak berapa berkesan. Akibatnya Airiey mendapat inspirasi untuk menghasilkan produk yang benar-benar terbukti dapat berfungsi dengan berkesan dan selamat. Maka wujudlah Crystal Skin.


Untuk mengetahui lebih tentang kisah Airiey, boleh layari https://www.rishbeauty.com/tentang-kami/


Crystal Skin bantu atasi masalah kulit gelap dan berparut

Suplemen Crystal Skin diperbuat dari bahan semulajadi, penuh khasiat terbukti dapat mencantikkan dan merawat kulit agar lebih sihat, menawan dan berkeyakinan. Ia merupakan produk tempatan bumiputra Muslim. 

Dijamin selamat dan tiada kesan sampingan


Kesemua bahan Crystal Skin adalah gred AAA, kilang berstatus Halal dan juga mempunyai akreditasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) dan ISO 22000. 

Produk ini dijamin selamat dan tiada kesan sampingan kerana kandungannya adalah bahan semulajadi dan telah diuji secara klinikal. Bahan-bahan ini juga terkenal untuk khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).


Bahan Utama Crystal Skin


  • Tomato Kristal – Anti-oksidan terkuat, kurang jeragat & melindungi dari kerosakan sinar matahari
  • Habbatus Sauda – Anti-radang, kurangkan jerawat & membunuh kuman
  • Vitamin C - Melindungi sel & menjaga kulit agar sihat
  • Collagen - Tambah keanjalan kulit & cegah kedutan
  • Ekstrak Biji Anggur - Anti-oksidan, membunuh kuman & membantu penyembuhan luka
  • Jus Blackcurrant - Anti-oksidan & menguatkan system pertahanan badan



Faedah CRYSTAL SKIN
  • Merawat masalah kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Mengurangkan parut
  • Mengecilkan pori
  • Memutihkan kulit
  • Mengurangkan muka berminyak
  • Kulit kurang kusam dan glowing
  • Menambah kelembapan kulit

Cara pengambilan


Minum 1 sachet Crystal Skin yang dicampur dengan 150ml air sebelum sarapan.


Untuk memastikan keputusan yang terbaik bila mengambil Crystal Skin :-

1) Elakkan minuman yang berkafein,beralkokol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesan yang lebih baik.
2) Minum 2 -3 liter air putih setiap hari untuk mempercepatkan proses keberkesanan Crystal Skin.
3) Amalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, menjaga pemakanan, mengurangkan makanan berminyak dan bersenam dengan kerap.

Rasanya sedap dan berbau buah. Mudah untuk ditelan.


Bolehkan Saya Menggunakan Crystal Skin Jika Ada Penyakit Kronik?

Secara umumnya, Crystal Skin adalah selamat untuk setiap orang kerana ia hanya mengandungi bahan kandungan semulajadi yang selamat. Crystal Skin tidak mengandungi ubat-ubatan terlarang. Sekiranya anda mempunyai penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi atau penyakit jantung, anda boleh mendapatkan nasihat doktor dulu sebelum mengambil Crystal Skin.

Testimoni pengamal Crystal Skin





Harga Crystal Skin

1 Kotak Harga Tawaran RM69       Harga Biasa RM89 (DISKAUN 23%)
2 Kotak Harga Tawaran RM132     Harga Biasa RM178 (DISKAUN 26%)
3 Kotak Harga Tawaran RM187     Harga Biasa RM267 (DISKAUN 30%)
4 Kotak Harga Tawaran RM230     Harga Biasa RM356 (DISKAUN 35%)


Crystal Skin adalah suplemen kesihatan dan kecantikan kulit tanpa kesan sampingan. Pihak Crystal Skin juga memberi gerenti keberkesanan produk ini dan mereka akan memberikan 1 kotak PERCUMA jika tiada sebarang keputusan. Cubalah hari ini tanpa was-was.

Crystal Skin boleh dibeli secara online di:

Lazada : https://s.lazada.com.my/s.dKesX
Shopee : 
https://shp.ee/kdusp6p
Untuk maklumat lanjut, layari laman Crystal Skin di https://www.rishbeauty.com

Maklumat lebih lanjut :

Tel : +60-11-62000032
FB : www.fb.com/rishbeautyhq
IG : www.instagram.com/rishbeautyhq
TikTok : www.tiktok.com/@rishbeautyhq
YouTube : https://youtube.com/channel/UC2sO6hQMyq8nWB73z4B-xnQ


#rishbeauty #crystalskin #Crystalskinrishbeauty #rishbeautycosmetic #malaysia #beauty #kecantikan #skincare #kesihatan #beauty #kosmetik #perawatanwajah #cantik #makeup #perawatan #kecantikanwajah #pemutihwajah #produkkecantikan #perawatankulit #skincareroutine #cantikalami #pemutihbadan #jerawat #jejaka #wanita #viral #kecantikankulit #pemutih


Post a Comment

9 Comments

  1. Wajah fiza pun berseri2 dah lepas guna nampaknya

    ReplyDelete
  2. Baguslah kelebihan khasiat tomato kristal nih dapat mengilangkan parut jerawat, dan melembabkan kulit nak minum dia pun senang

    ReplyDelete
  3. Kak Sue suka Crystal Skin nie sebab bahan daripada sumber semulajadi.. rasa pun sedap..

    ReplyDelete
  4. Menarik warna dia merah-merah macam ni. Baru 1st time dengar tomato kristal. Harga dia pun mampu milik.

    ReplyDelete
  5. This botanical drink is good for our skin health

    ReplyDelete
  6. Bagusnya produk local guna tomato kristal... Wawa pun consume.. Sedap sgt

    ReplyDelete
  7. Rasa sedap.. Kalau konsisten mesti nampak perubahan. Banyak khasiat, bahan semulajadi, bgus snagat untuk kulit

    ReplyDelete
  8. Patutla sentiasa cantik je mommy ni. Klau kita breasfeeding blh consume x?

    ReplyDelete
  9. Banyaknya khasiat dia. Bahan2 pun semua terbaik dan semulajadi. Tak ragu2 nk consume.

    ReplyDelete