Lunavie Anti-Bacterial Face Mask selesa dan mudah untuk dicuci

Assalamualaikum. Pemakaian mask waktu sekarang bukan trend atau pun untuk bergaya. Kalau ikutkan pemakaian topeng muka adalah sangat digalakkan terutamanya apabila berada di tempat awam dan ketika berada di tempat ramai orang. Selain penggunaan topeng muka, penjarakan sosial juga perlu diamalkan.




Lunavie Anti-Bacterial Face Mask selesa dan mudah untuk dicuci | Sebelum ini Fiza juga membeli memakai mask pakai buang untuk keluarga dan anak. Di samping itu Fiza juga ada beberapa face mask yang boleh dibasuh. Terbaharu Fiza cuba dapatkan face mask jenama Lunavie. 

Lunavie adalah jenama yang paling dipercayai dalam nursing and maternity intimate apparel selama 35 tahun. Terbaharu, Lunavie tampil dengan produk Air Face Mask yang mana ia direka dengan perlindungan & pengudaraan 3 lapisan.




Menariknya topeng muka ini mempunyai lubang udara ataupun Air Face Mask yang direka dengan perlindungan & pengudaraan 3 lapisan melalui Sistem Valve (penghalang yang tertutup rapat untuk memastikan perlindungan yang betul terhadap kuman berbahaya)

Pemakai tidak akan rasa lemas walaupun memakainya dalam tempoh masa yang lama. 




Penerangan Produk
  • ANTI-BACTERIAL – Alergen, Bakteria dan Perlindungan Virus
  • EASY DRESSING – Direka dengan baik dengan gelung telinga yang boleh laras & klip hidung elastik untuk memastikan muat
  • WATERPROOF – Poliester dengan kain kalis air berkesan menghalang kemasukan titisan dan debu 
  • EASY BREATHING – Effective Ventilation Through Valve System design to emit carbon dioxide & moisture and allows you to breathe easier
  • 3-LAYER - struktur 3-lapisan untuk memastikan penapisan kecekapan tinggi
  • WASHABLE & REUSABLE - Ia boleh dicuci sekurang-kurangnya 30 kali dengan air dan detergen neutral pada suhu 20 ~ 30 darjah celcius dan masih mengekalkan fungsi antibakteria

Gelung telinga yang boleh laras


Ukuran Saiz

Dewasa - 17cm x 30cm
Kanak-kanak (4-10 Tahun) - 14cm x 25cm


Saiz saiz dewasa

Ukuran saiz kanak-kanak





Reka Bentuk Struktur 3 Lapisan

Lapisan 1 - 100% Poliester dengan kalis air
Lapisan ke-2 - Kain Bukan Tenunan
Lapisan ke-3 - Kapas dengan ciri anti-bakteria dengan Rawatan Ultra Segar yang menghalang pertumbuhan bakteria 99.9%











Arahan Penjagaan

Cuci tangan SAHAJA, Keringkan di tempat yang sejuk

Catatan
  • Tidak disyorkan untuk digunakan oleh bayi dan bayi di bawah usia 3 tahun kerana risiko mati lemas
  • Topeng ini adalah barang peribadi. Jangan berkongsi dengan orang lain
  • Berhenti menggunakan topeng jika ia merosakkan atau menghalang pernafasan
  • Topeng muka ini direka untuk perlindungan umum. Selain memakai topeng muka, tolong jaga kebersihan diri

Bila pakai Lunavie Air Face Mask, tak rasa lemas walaupun pakai dalam jangkamasa lama. Memang berbeza dengan mask muka yang ada di pasaran. Untuk info, harga dan pembelian, boleh layari :

Product : Lunavie Air Face Mask (For Adult & Kids)

Wassalam.

Post a comment

13 Comments

  1. Menarik laaa.... Kena cari style gini, sebab kain yang biasa tu rasa semput bila pakai. Thanks sharing Fiza

    ReplyDelete
  2. Lagi suka mask mcmni boleh basuh guna smula. Disposal tu dala mahal 😅

    ReplyDelete
  3. Menarik la facemask ni, harga pn mampu milik, teringin nak beli

    ReplyDelete
  4. Berkenan pulak.. Nanti nak usha

    ReplyDelete
  5. Lain dari yang lain mask ni.

    ReplyDelete
  6. Menarik lah mask dia..byk keistimewaan..okay nanti zaza nk usha2 la kot nak beli jgk

    ReplyDelete
  7. Wow, ada lubang udara. Best best. Tapi cangkuk kat telinga la pulak walaupun bole laras. Hahaha. Kan best kalau ada choice ikat punya

    ReplyDelete
  8. Penting mask skrg.. Semua kena standby disposal atau washable.. Senang juga washable Jimat duit hehe berbanding disposal

    ReplyDelete
  9. Wah menarik juga mask nie kan.. yang bestnya tak rasa lemas bila pakai tu kan..

    ReplyDelete
  10. Bestkan pakai mask yg selesa..sis pun tgh cari mask mcm ni..bolehlah tambah order lagi

    ReplyDelete
  11. Nanti nak cba face mask ni, thanks infonya

    ReplyDelete