Skincare Review | Fanbo Ance Solution Set lengkap bantu kawal minyak di wajah serta cegah munculnya jerawat baru

Assalamualaikum. Lama tak berstory pasal skincare nie. Korang nak tahu tak yang Fanbo Cosmetics jenama kosmetik terkenal kini dah ada macam-macam produk kecantikan. Dulu Fiza guna set makeup dia je sekarang nie dah ada skincare untuk bantu merawat jerawat. 



Skincare Review | Fanbo Ance Solution Set lengkap bantu kawal minyak di wajah serta cegah munculnya jerawat baru Fiza memang tak bagi peluang kat jerawat yg naik kt muka nie. Bukan apa, kalau mula naik, mesti akan tinggal parut lepas tu. Jadi bila nampak je ada merah timbul kat muka, cepat2 la bertindak. 

Fanbo Ance Solution skincare bantu atasi mereka yang ada masalah jerawat. Terkenal kerana kualiti, ketahanan, kesesuaian untuk semua jenis kulit tempatan, dan semestinya nilainya yang berbaloi, Fanbo kini bersedia untuk menawarkan produk-produk berkualiti kepada wanita Malaysia, sebagaimana yang sudah dinikmati oleh wanita di negara jiran selama berdekad lamanya. 


Fanbo Ance Solution terdiri daripada:
  • Fanbo Acne Solution Facial Foam (100ml)
  • Fanbo Acne Solution Face Toner (110ml)
  • Fanbo Acne Solution Moisturizer Gel (40ml)
  • Fanbo Acne Solution Acne Gel (20g)
  • Fanbo Acne Solution Loose Powder (20g)


Untuk kali ini, Rangkaian Fanbo Ance Solution, semuanya mengandungi Aloe Vera dan Tea Tree Oil yang dapat membersihkan kulit secara tuntas dan mendalam serta melembapkan kulit tanpa meninggalkan sebarang kekeringan. 

Aloe Vera dengan manfaatnya yang tersendiri antaranya dapat membantu melembapkan kulit serta mengatasi masalah kulit. Tea Tree Oil pula sinonim dengan jerawat yang mana ia dapat bantu mengatasi masalah kemerahan dan gatal pada kulit. Kalau korang rajin, boleh cari sendiri manfaat Aloe Vera dan Tea Tree Oil nie.

 Fanbo Ance Solution


Fanbo Acne Solution Facial Foam

Fanbo Acne Solution Facial Foam

Berkesan membersihkan kulit berminyak dan berjerawat. Antara manfaat lain :

🌿 Menanggalkan kotoran, sebum dan kekotoran dari pori tersumbat
🌿 Membersihkan kulit secara tuntas dan mendalam dan melembapkan kulit tanpa meninggalkan sebarang kekeringan dengan adanya Aloe Vera & Tea Tree Oil
🌿Membantu untuk mengurangkan masalah jerawat dan kulit berminyak
🌿 Mempunyai Kesan Kawalan Kulit yang seimbang dan lembapan yang sihat
🌿 Halal & NPRA Certified


Fanbo Acne Solution Face Toner

Fanbo Acne Solution Face Toner


Menyegarkan dan menanggalkan lebihan kotoran, minyak dan sebum. Manfaat lain:

🌿 Menyegarkan dan membersihkan kotoran berlebih, minyak hingga sebum di muka untuk wajah yang bersih dan segar 
🌿 Membantu dalam kawalan minyak dan pori-pori wajah yang bersih
🌿 Mengurangi pertumbuhan bakteria dan mencegah jerawat 
🌿 Mengecilkan pori pori pada wajah 
🌿 Halal & NPRA Certified


Fanbo Acne Solution Moisturizer Gel

Fanbo Acne Solution Moisturizer Gel

Mengawal rembesan minyak dan menenangkan kulit. Antara manfaat lain :

🌿 Mengawal produksi minyak berlebih dan menenangkan kulit
🌿 Formula Hypoallergenic & non-comedogenic
🌿 Mengandung tea tree oil untuk mempercepat pemulihan jerawat
🌿 Dengan Antioksidan yang tinggi untuk meningkatkan keanjalan kulit yang gebu dan awet muda.
🌿 Halal & NPRA Certified


Fanbo Acne Solution Acne Gel

Fanbo Acne Solution Acne Gel

Mengawal rembesan minyak dan menenangkan kulit. Antara manfaat lain :

🌿 Tea Tree Oil, untuk menyapu bersih bakteria penyebab jerawat
🌿 Hydra Solution SA, sebagai kawalan minyak dan mengecilkan pori
🌿 Silver Active, boleh melegakan kemerahan dan bengkak
🌿 Pro Vit B3, membantu menyamarkan parut wajah
🌿 Halal & NPRA Certified


Fanbo Acne Solution Loose Powder

Fanbo Acne Solution Loose Powder

Powder kawalan sebum dengan formulanya yang ringan dan lembut sesuai untuk kulit berjerawat juga dapat membantu menyerap lebihan minyak pada wajah dan tidak menyumbat pori-pori.



Memang best Fanbo Ance Solution nie

Set lengkap yang mana sekaligus bantu kawal minyak di wajah, mencegah munculnya jerawat baru, melembapkan kulit serta anti iritasi. Bukan itu je, kulit wajah Fiza pun rasa lembut je dan moisturizer dia mmg cepat meresap, tak de rasa lekit dan berminyak langsung.


Jom dapatkan kulit sihat tanpa jerawat.

Check out @FanboMalaysia di Instagram

Boleh didapati di Fanbo Official Online Store, Shopee, Lazada dan PGMall.
Direct link Shopee --> Fanbo Official Online Store

#FanboMalaysia
#FanboEffortlessBeauty
#AcneSolution
#skincareroutinetips
#acnescars
#beautyblogger

 

Post a Comment

0 Comments