Pembersih Wajah Tanah Liat Azyma Care CLAY SOAP-FREE PURIFYING GEL dengan kebaikan Royal Jelly dan Bee Propolis

Assalamualaikum. Sedar tak sedar kita dah berada di penghujung bulan Julai. Pada 25 Julai 2021 juga Fiza telah mendapat suntikan vaksin pertama di Menara Hong Leong. Alhamdulillah, tiada apa-apa kesan sampingan setakat ini. Cerita penuh Fiza akan update lepas dapat suntikan kedua. Nak tahu vaksin apa, nantilah Fiza cerita. 

Jadi untuk update hari nie Fiza nak share mengenai skincare pencuci muka dan wajah tanah liat terbaharu dari Azyma Care yang sebelum ini terkenal dengan gel mandian tanah liat.



Pembersih Wajah Tanah Liat Azyma Care CLAY SOAP-FREE PURIFYING GEL dengan kebaikan Royal Jelly dan Bee Propolis | Untuk dapatkan kulit yang lembut dan lembap, pemilihan pembersih wajah amatlah penting. Kita perlu ambil tahu kandungan yang terdapat di dalam skincare tersebut. Bukan apa, salah guna, lain jadinya.

Melembutkan kulit wajah

Kebaikan Royal Jelly dan Bee Propolis


Berbanding dengan pembersih wajah yang ada di pasaran, Azyma Care masih mengekalkan kandungan bahan utamanya seperti Koalin Clay, Lavender, Aloe Vera, Cucumber dan Chamomile yang mana ia adalah bahan semulajadi khusus untuk penjagaan kulit. 

Malah untuk pembersih wajah kali ini, ia diperkaya dengan dua lagi bahan semulajadi istimewa khusus untuk kulit wajah iaitu :
  • Royal Jelly
  • Esktrak Propolis Lebah


CLAY SOAP-FREE PURIFYING GEL keluaran terbaru AZYMACARE

Azyma care CLAY SOAP-FREE PURIFYING GEL (50ml) adalah berasaskan tanah liat dan ekstrak BOTANIKAL, ianya 100 peratus diluluskan oleh pakar kulit serta selamat dan sangat lembut sehingga boleh dipakai di kulit bayi. 


Manfaat dan kebaikan Royal Jelly  

• Royal jelly ialah susu yang dihasilkan oleh para koleni lebah madu sebagai makanan untuk ratu lebah.
• Ia kaya dengan nutrisi untuk menyokong tumbesaran &  kesihatan ratu lebah.
• Di dalam kosmetik, Royal Jelly digunakan untuk membantu menyihatkan kulit dan menjadikannya lebih berseri kerana kandungan nutrisinya yang kaya dengan asid amino, vitamin dan mineral.
• Royal Jelly juga dapat membantu mengekalkan kelembapan kulit.


Manfaat dan kebaikan Propolis 

• Propolis ialah bahan yg digunakan oleh lebah utk mengukuh, membaiki dan mengisi rekahan pada sarang lebah.
• Ia mempunyai fungsi anti-bakteria utk melindung jangkitan.
• Di dalam kosmetik, propolis dapat melembab dan melembutkan kulit.
• Ia juga mempunyai ciri anti-bakteria dan anti-oksida untuk melindungi kulit.



Testimoni sendiri selepas guna Pembersih Wajah Tanah Liat 

Ambil dalam sekali picit, basahkan sedikit dengan air dan sapukan pada seluruh wajah. Boleh rasa kelembutan gel. Ianya tidak mengeluarkan buih. Tapi ingat tak berbuih tidak semestinya tidak bersih. Lepas bilas, memang terasa kulit lembut dan anjal. 



Bau pun nice-nice je.. Kalau pakai make up, bilas je dengan gel pembesih wajah nie, terus segala make up hilang. Tak perlu make up remover dah. Ia juga membantu membersihkan wajah sedalam-dalamnya disebabkan oleh manfaat Royal Jelly dan Esktrak Propolis Lebah.


Pembersih wajah Azymacare Pilihan Terbaik

Produk ini juga telah mendapat SIJIL dan telah diuji secara dematologist serta Hypoallergernic. Tidak mengandungi bahan berbahaya dan tanpa

❌Parabens
❌SLES 
❌SLS 

Dijamin berkualiti dengan 100% Clay Kaolin Asli tanpa bahan kimia berbahaya, Halal Jakim, NPRA - NOT210405478K dan dengan status kilang - ISO, US FDA, GMP.


Korang pun boleh dapatkan gel pembersih wajah Azymacare nie. Antibakteria dan Antioksida serta membantu melindungi kulit wajah serta mengekalkan kelembapan kulit menjadikan wajah menjadikan wajah kita sentiasa berseri-seri sepanjang hari.

Layari www.azymacare.com untuk maklumat lanjut dan pembelian. 
 

Post a Comment

11 Comments

  1. Alhamdulilah thummal hamdulillah

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan.Syu saja datang singgah BW tambah kenalan.Jemput singgah blog Syu yerπŸ˜ŠπŸ’•

    ReplyDelete
  3. Woww... Pencuci muka tanah liat...

    ReplyDelete
  4. Baguslaa.. Azyma dah ade pencuci muka.. Menarik nak cuba. Dh cuba sbaun mandi dia memg best

    ReplyDelete
  5. Kalau muka elergik rasanya boleh guna produk nih, sebab guna bahan organik menarik nih

    ReplyDelete
  6. Wah lain dr yg lain ni, ada tanah liat dlm dia ye

    ReplyDelete
  7. wah dh ada pencuci muka. terbaik..

    ReplyDelete
  8. Bee propolis mmg best. Iza suka produk yang ada propolis. Boleh try yg ni la nnti

    ReplyDelete
  9. Menarik pula tgk pembersih dari tanah liat ni. Bahan2 dia pun semua bagus utk kulit.

    ReplyDelete
  10. Tanah liat memang biasa dengar utk mask...ni 1st time dengar untuk pencuci muka juga

    ReplyDelete
  11. Oh now they also have facial cleanser, will check it out.

    ReplyDelete