Printcious T-Shirt COVID-19 Awareness Campaign membeli sambil menderma


Printcious, platform e-dagang terkemuka dalam pengkhususan yang mengkhususkan personalised merchandise and gifts telah melancarkan reka bentuk kemeja-T yang unik untuk mengingatkan orang ramai agar mengambil langkah keselamatan dalam usaha memerangi Covid-19.


Printcious T-Shirt COVID-19 Awareness Campaign membeli sambil menderma | Melalui penjualan barang dagangan edisi terhad ini, RM50,000 dari penjualan akan dihantar ke MERCY Malaysia dan NGO lain. Protokol keselamatan yang diamalkan semasa perintah kawalan pergerakan (MCO) termasuk mencuci tangan dan jarak sosial telah diketengahkan dalam tema ini kerana Printcious berharap orang ramai terus berwaspada walaupun kerajaan membenarkan kelonggaran untuk perniagaan untuk kembali beroperasi. 

6 reka bentuk design kemeja-T kreatif

Printcious telah hadir dengan enam kemeja-T kreatif yang diperbuat daripada kapas premium Gildan dengan reka bentuk design yang berfungsi sebagai peringatan kepada orang ramai untuk mengamalkan langkah-langkah keselamatan. T-shirt leher bulat putih dijual pada harga RM29.90 sehelai dan menawarkan saiz dari XS hingga 3XL.

Bagi memberi sokongan terhadap kempen ini, Fiza juga telah mendapatkan 3 pasang T-Shirt COVID-19 dengan 3 reka bentuk design iaitu Exercise, Wash Hands dan Stay at Home. Didatangkan dengan kain kapas premium Gildan, memang selesa sangat untuk dipakai dan reka bentuknya juga menarik.

3 helai T-shirt dengan 3 design berbeza

Design : Wash Hands 

Kain yang selesa dan sejuk

Design : Stay at Home

Memang cantik dan simple

Design : Exercise

Selain kemeja-T, kempen ini juga merangkumi beg tote dengan reka bentuk khas yang sama. Setiap satu berharga RM29.90. Printcious ditetapkan untuk mencapai sasaran penjualan 1,000 unit kemeja-T dan beg berjimat untuk mengumpulkan sumbangan.

Tote Bags 100% polyester fabric 

Sesuai untuk membeli-belah, promosi, pameran dan penjualan semula serta mesra alam

Kempen khas ini telah berlansung bermula dari pertengahan Mei hingga akhir Julai 2020.  Cepat dapatkannya sebelum kempen tamat. Printcious juga menawarkan penghantaran PERCUMA untuk sebarang pembelian melebihi RM70 ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Pesanan boleh dibuat dalam talian melalui: 

Post a comment

13 Comments

  1. Canyik bajunya.. Pakai satu keluarga.. Cun

    ReplyDelete
  2. tq dfor sharing ! bagus2 tshirt nya..^^

    ReplyDelete
  3. sooo shomeeelll la bajunya. hehehe

    ReplyDelete
  4. Comel lah tote bag dia. Putih suci.

    ReplyDelete
  5. Comelnye. Bagus buat kempen macam ni

    ReplyDelete
  6. Comel T-shirtnya.. sy pun dah dapat juga ^^
    sambil membeli kta menderma juga

    ReplyDelete
  7. Cantik baju dia. Kain dia pin bagus. Elok tak jarang. Seronok bila dapat support sama

    ReplyDelete
  8. teringin nak buat sehelai baju print kat sini..nanti nak cuba.nampak cantik tu

    ReplyDelete
  9. boleh buat baju family outing juga kan, pernah tempah mouse pada kat sini juga

    ReplyDelete
  10. Menariknya design dia. Comel2 je. Bagus buat jemoen macam ni. Meningkatkan lagi kesedaran rakyat

    ReplyDelete
  11. Lama tak design apa-apa dekat printicious, bila tengok fiza up macam berangan nak design sesuatu.. he he he Tshirt tu cantikla

    ReplyDelete