Abadikan kenangan dengan mudah atas telapak tangan, Muat turun aplikasi Photobook Sekarang

Assalamualaikum. Gambar dan kenangan tahun lepas sewaktu bercuti di Cameron Highland telah Fiza abadikan dalam photobook. Bukan itu sahaja, berapa gambar juga Fiza personalisasi sendiri untuk kelainan dengan menjadikan ia sebagai photo puzzle.


Abadikan kenangan dengan mudah atas telapak tangan, Muat turun aplikasi Photobook Sekarang | Sebenarnya tak susah pun nak personalisasi sendiri sebab dah ada aplikasi Photobook yang mana kita boleh buat dengan cepat dan mudah atas telapak tangan sahaja.

Pelbagai produk yang ada seperti calender, mug, photo prints dan banyak untuk pilihan sebagai kenangan atau hadiah.

Photobook 6x6

Hanya masukkan gambar yang ada dalam telefon

Photo Puzzle, Fiza fram sendiri

Unik dan cantik

Thaqif dan Huwainaa teruja sebab gambar ada dalam buku

Imbas kenangan sambil bercerita dengan anak-anak

Istimewa untuk pembaca fizaizawacom, gunakan kod promo di bawah untuk penebusan di aplikasi photobook.

Kod promo: TAPFREEBOOK

• PERCUMA* 6"x6" Simple Book
• Hanya boleh ditebus di Aplikasi Photobook
• Berisi sehingga 20 halaman
• Tidak termasuk halaman tambahan dan tambahan kertas
• Penghantaran tidak termasuk
• Sah sehingga 30 Jun 2020


Kod promo: TAP50

• POTONGAN 50% semua produk di Aplikasi
• Hanya boleh ditebus di Aplikasi Photobook
• Tidak termasuk halaman tambahan, tambahan kertas, upgrade dan aksesori
• Penghantaran tidak termasuk
• Sah sehingga 30 Jun 2020


Jadi jom Muat turun aplikasi Photobook dari Apple App Store atau Google Playstore.


Video unboxing


Abadikan kenangan bersama ahli keluarga 
dan kesayangan dengan kreativiti kita sendiri

Wassalam.

Post a comment

13 Comments

  1. wah menarik ni . boleh print gambar ke dalam photobook comel ni

    ReplyDelete
  2. Photobook 6x6 tu pernah jugak buat. Hasil dia memang cantik. Tapi puzzle belum pernah try lagi. Maybe lepas ni boleh try, hehe.

    ReplyDelete
  3. Bestnya! Lama tak print photobook.

    ReplyDelete
  4. Wahh! Menarik tu. Boleh lah buat

    ReplyDelete
  5. Dah pernah buat beberapa kali juga. Puas hati dengan kualiti dia.

    ReplyDelete
  6. Best dapat bua photobook sendeiri ni

    ReplyDelete
  7. Nampak menarik ... banyak jugak gambar kenangan nak buat ni..

    ReplyDelete
  8. Marsha pun suka abadikan kenangan kat photobook. Baru je lepas buat gambar anak-anak masa kecik.

    ReplyDelete
  9. Tak oernh buat photobook.. Tgk ramai buat teringin nak buat

    ReplyDelete
  10. Menarik ni. Bagus dijadikan kenangan. Sure anak² suka sesekali tengok gambar lama

    ReplyDelete
  11. Pernah download tp lupa nk buat...hahaa..last2 tah ke mana la photobooknya

    ReplyDelete
  12. Huda pun buat baru ni photobook. Dah free rugi tak grab kan

    ReplyDelete
  13. Cantikk. Tak pernah lagi buat photobook

    ReplyDelete