Farewell party buat Wany di KFC Bandar Baru Sg. Buloh

Assalamualaikum.. pertama sekali Fiza nak ucapkan ribuan terima kasih buat kawan-kawan blogger yang mendoakan kesihatan Fiza dan baby kecik dalam perut nie.. In syaa Allah Fiza akan jaga sebaik mungkin dan kadang2 memang terlupa yang Fiza sedang pregnant sebab Fiza nie lasak orangnye.. 

Okey la.. dah lama Fiza simpan cerita nie.. its happen sebelum puasa sebenarnya.. pada 27 Jun 2014 lepas, Fiza dengan member2 opis buat farewell party buat adik Wany.. kebetulan hari tu juga adalah hari terakhir Wany bekerja sebab dapat better offer kat tempat lain.. 

Sedih.. memang sedih sebab Fiza memang suke usik si Wany nie.. dia jenis gelabah2 comel cam tu.. hehe.. sorry yer Wany.. Akak memang tahu Wany memang suka baca blog akak nie... jgn marah ey...

 
Kami
Fiza, Wani (tengah), Nadia 

Fiza suka gambar nie... 

Hanis, Siti, Kak Ima 

sorang teruna sesat.. hehe.. si Mat Kay..

Walaupun Wany dah tak kerja dengan kami, tapi still keep in touch dengan Fiza lagi.. lagipun area umah kami kat Rawang.. bila2 kalau nak jupe tak de hal.. 

Buat Wany, kerja elok2 kat tempat baru.. jangan nakal2.. kahwin nanti jangan lupe jemput kak Fiza.. Good luck dear.. 

Post a comment

16 Comments

  1. semoga akak dan baby kecik selalu diberi kesihatan.
    Amiin...

    ReplyDelete
  2. Hamboii.. Sakan gelak ketawa. Oke la tu, wpun tak satu tempat kerja. Still leh jumpe2 lagi. Alolo..tak sabar nak tunggu baby keluar. Eh? Haha :D

    ReplyDelete
  3. salam. sis pregnant ke? tahniah hehe semoga sis dan baby sihat selalu - amin

    ReplyDelete
  4. Paling tak best kalau hilang sorang teman kt ofis..tp apa boleh buat kan.. setiap pertemuan pasti ada perpisahan...good luck for wany kt tempat baru nantI..=D

    ReplyDelete
  5. Bagus keep in touch walaupun dah tak kerja sebumbung :) Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  6. lumrah tempat pekerjaan..jump to other place for better offer..

    ReplyDelete
  7. tahniah dear ! hehe.. jgn sedih2 nanti boleh date dgn wany.

    eh nina terkena tag jd nina ter-tag fiza pula kt sini --> http://sukasamko.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum fiza. wahh sedapnya makan kfc ~~~

    ReplyDelete
  9. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete