Selipar Bata ~ Reward untuk diri

Assalamualaikum.. best kan tajuk tu.. sebenarnye selipar kat rumah dah banyak campur pulak kat opis lagi.. sampaikan ada yang perli Fiza kat opis, "Ko tak nak bawa semua selipar ko ke opis ke?" staf lelaki yang cakap camtu... Eleh.. suka hati Fiza la kan... hehe.. Sebabnya selipar Fiza bersusun tepi meja... dah cube sorokkan tapi tetap nampak.. selipar RM 10.00 jer.. bukan yang mahal2.. pakai kejap je dah haus.. tu yang jadi banyak.. 
Fiza selesa pakai selipar dalam opis tetapi kalau nak masuk meeting, Fiza akan pakai kasut atau wedges yang kemas.. Etika berpakaian tetap Fiza jaga... Semalam sempat jugak usha-usha kat JUSCO Rawang... niat nak beli selipar kat BATA, kebetulan pula ada diskaun 20%.. rembat dua pasang la nampaknye.. hehe...
sayang pulak nak pakai.. hehe.. 
Rahsia kalau nak beli barang banyak, pastikan Mr. Hubby diberikan kerusi urut kat shopping kompleks tu.. time tu kita nak berjalan ke mana pun dia dah tak tanya.. hehe... bila dah beli tak mampu dia nak cakap apa.. Tips berguna nie tau.. selamat mencube... >_<

Post a Comment

20 Comments

  1. alo lo lo comelnya... memang selesa tu hadiah untuk kaki fiza tu... akak pun baru beli hadiah untuk kaki akak semalam...he he he...

    ReplyDelete
  2. wah..bagus betul tips tu ye fiza..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, hehe bagus tips tu. hehee nak cuba lah nanti. hiewhiew.kasut sebelah tu cantik ~~~

    ReplyDelete
  4. amboi pinky lagi... dah warna pink memang comel lah kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Comel slipper pin tuk..at one time kita pun obses dengan sandal..punyalah banyak..samapai tak tau bila nak guna..he..he

    ReplyDelete
  6. kalau amal 5S perlu SISIH selipar tu.. haha

    ReplyDelete
  7. untung jadi kaki kak fiza..selalu dapat hadiah...hahaha

    ReplyDelete
  8. Cantik selipar tu. Tapi, saya tak suka pakai selipar yang ada tengah-tengah tu. Saya suka sandal.

    ReplyDelete
  9. salam fiza..baru brkesempatan jenguk cne..seronoknya kaki fiza dpt hadiah :D..menabung cne visa

    ReplyDelete
  10. Bunda selesa pakai selipar jenis macam yang pink tu dalam rumah...kat luar pakai kasut n wedges ...jenis macam wane hitam dalam gambar tu...

    ReplyDelete
  11. omomomo...comei hok pink tu hehe

    ReplyDelete
  12. hok alohwanr pink.. tak gemar hehehe

    ReplyDelete
  13. sekali sekala bagi hadiah utk kaki sniri ok gak. hikhik

    ReplyDelete
  14. kaki pun nak kena manja manja kan.. c:

    ReplyDelete
  15. Hahaha.. sama la kita dear.. zara pegi keja pkai high heels. Smpai opis tukar pegi slipar jepun.. muahahaha.. slesa. Sb byk bgerak kn..

    ReplyDelete
  16. comelnya kasut fiza beli.. bagus tips tu fiza, lelaki ni kalau ikut kita shopping mesti merungut, hehe..

    ReplyDelete
  17. ingat hadiah apa tadi..selipar pink tu suka..:) bagus tips tu fiza..akak pun kkdg mcm tu gak.hehee

    ReplyDelete
  18. Biasanya kerusi urut sy yg guna..sbb penat memilih brg..hehe

    ReplyDelete