Jangan share 10 perkara ini

Assalamualaikum...
Sebagai peringatan buat kita semua... status dan maklumat yang kita sendiri paparkan dalam FB sebenarnya mengundang bahaya tanpa kita sedar...
sumber : fb

Post a comment

12 Comments

  1. bahaya ada di mana2 kan..cuba utk elakkan..trus menabung cne :)

    ReplyDelete
  2. Nice sharing..untuk peringatan..bahaya ada dimana2

    ReplyDelete
  3. betulkan... hati2 dgn apa yg kita pos...

    ReplyDelete
  4. dunia lebih bahaya sekarang nie...so,kena praktikkan 10 perkara tu..insyallah.

    ReplyDelete
  5. banyak benda tak boleh share..bahaya sgt sekarang ni..

    ReplyDelete
  6. betul tu , nowadays jgn show off sgt kan ..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum fiza, nice sharing dear. sheila klik tabung nuff fiza ya ~~~

    ReplyDelete
  8. harap dijauhkan .. kena beringat sebelom terlambat

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya banyak je benda yang kita tak sepatutnya share sama ada dekat facebook mahupun blog.

    ReplyDelete
  10. nice sharing fiza.. bahaya juga ni

    ReplyDelete
  11. Setuju! banyak benda yang kita tak boleh share, bahaya!

    ReplyDelete