Spaghetti kahwin menu menarik di Restoran A&J Burger and Western

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak dan ianya ikhlas dari hati. Pemulis berniat untuk berkongsi pengalaman yang telah dilalui supaya ia dapat dikongsi bersama pembaca. Segala kos yang terlibat dalam penulisan adalah ditanggung oleh penulis sendiri.

Assalamualaikum. Kalau area Sg. Buloh, tempat yang mudah untuk Fiza cari makanan ala barat adalah di Restoran A&J Burger and Western. Rezeki datang ke sini bila adik bongsu Fiza volunteer nak belanja kakaknya yang sorang nie. 

Beef Lasagna menu pilihan Fiza
Belek menu terjumpa Spaghetti kahwin. Macam mana rupanya. Adik Fiza buat pilihan untuk ambil menu tersebut. Bila sampai rupanya ada dua jenis spaghetti iaitu spaghetti bolognese dan spaghetti carbonara. 
Spaghetti kahwin 

Soda herbs

Adik bongsu bujang lagi
Terima kasih belanja kakakmu ini. Alhamdulillah. Banyak lagi pilihan menu di sini. Dibuka dari tengah hari hingga malam. Kunjungan sebelum ini boleh baca di sini. 

Wassalam.

Post a comment

7 Comments

  1. untung la adik belanja..hihi

    ReplyDelete
  2. Sedapnya menu tu.. Menarik juga spaghetti kawin tu..

    ReplyDelete
  3. 2-in-1 ye? Bagus tu, especially utk yg x dpt mbuat pilihan.

    ReplyDelete
  4. macam best menu tu..spaghetti kawen..interesting..

    ReplyDelete
  5. Best betul dapat adik boleh pow ni..saya pun ada jugak adik jenis cenggitu :D

    ReplyDelete
  6. untung ada spagehtti kahwin ni boleh rasa dua² tak perlu order satu² kan.

    ReplyDelete