Dekorasi Kek Hari Jadi bertemakan Hello Kitty

Assalamualaikum. Petang-petang macam ini mesti rasa mengantuk kan. Apa kata kita jengok-jengok deko kek bertemakan hello kitty. Mana tahu jadi idea untuk mama yang minat baking. Fiza tak pandai baking, kalau nak makan kena la beli.

Disajikan antara kek-kek bertemakan Hello Kitty yang cantik dan menawan. Penuh dengan warna-warni dan kreativiti. Kalau tengok nak makan pun sayang.

Credit : Google Image

Credit : Google Image

Credit : Google Image
Credit : Google Image
Credit : Google Image

Credit : Google Image



Credit : Google Image

Credit : Google Image

Credit : Google Image
Siapa setuju kek-kek tu semua comel. Teringin nak tempah kek macam ini bila birthday Huwainaa nanti. Awal betul mama pikir pasal kek yer. 

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. Alahai! memang comel so girlish

    ReplyDelete
  2. Comel² belaka. Hehe. Apa² pun selamat berkenalan 😄

    ReplyDelete
  3. comelnya..tapi nak siapkan 1 kek tu memang jenuh lah kan

    ReplyDelete
  4. Comelnya kek Hello Kitty tu..dulu anak saya suka sangatla dengan Hello Kitty, sekarang dah minat unicorn pulak..

    ReplyDelete
  5. comeinya. Mak mak memang gitu awal dah plan.

    ReplyDelete