Kipas Meja Elektrik Hello Kitty (Hello Kitty Electric Desktop Table Fan)

Assalamualaikum. Fiza memang tak boleh tengok la kalau ada jual barang Hello kitty. Tapi tengok harga juga. Kalau mahal Fiza tak akan beli. Kalau beli dan tidak guna kategori membazir pula.

Beberapa bulan lepas dah beli kipas Hello Kitty USB tapi riwayat tak lama sebab Thaqif buat mainan. Kesudahannya tinggal tapak jer. Kali ini Fiza beli kipas meja yang agak besar sedikit, menggunakan kuasa elektrik.

Selain Hello Kitty, ada design doraemon

Size : 200mm
 Frequency : 50Hz
Voltage : 220V~
Power : 20W
Weight : 1.2kg
 Volume : 272 x 164 x 278mm

Peminat kipas

Comel dan sesuai untuk dijadikan hiasan. Tak tahu la tahan berapa lama pula nie. Sebab Thaqif memang minat sangat dengan kipas. 

Ada hajat hendak beli lagi satu, riben hello kitty warna pink. Nanti kalau Fiza beli, Fiza akan pos kat blog yer.

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. comel.. best guna masa musim panas ni. hehe

    ReplyDelete
  2. menarik nih, anak dara akak mesti suka kalau dapat ni

    ReplyDelete
  3. comel sgt. kalau bagi hadiah dekat org pun sesuai kan. lagi2 yg peminat hello kitty :D

    ReplyDelete