Hiasan dalaman kereta bertemakan Hello Kitty

Assalamualaikum. Kalau dah nama pun perempuan, mesti minat deko ala-ala pink, ada hello kitty. Mesti tak akan lari punya. Tapi tak semua perempuan macam itu kan. Tapi bagi Fiza, kalau ada hello kitty tak kesah lah warna merah ke.. hitam ke.. Fiza tetap minat janji ada Hello Kitty tu.

Steering

Bantal tempat penumpang belakang

Bantal leher

Aksesori cermin pandang belakang dan kotak tisu

Bantal dashboard belakang

Dekorasi yang Fiza buat ini dalam kereta ringkas sahaja. Sikit-sikit pun cukup dah janji sedap mata memandang. Kalau nak buat beria, maka bajet pun perlu besar lah kan.

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. wowww, hello kitty atas jalan raya ni..ahaha silap2 body kereta pun nanti di cat nya color pink :D

    ReplyDelete
  2. Comelnya dekorasi fiza.. Berkenan pula dengan bantal Hello Kitty tu..

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh meriah.. Ni memang fan ni

    ReplyDelete