McD Mexicana Chicken Burger sedap ke?

Nota : Review ini tidak ditaja oleh mana-mana pihak dan ianya ikhlas dari hati. Pemulis berniat untuk berkongsi pengalaman yang telah dilalui supaya ia dapat dikongsi bersama pembaca. Segala kos yang terlibat dalam penulisan adalah ditanggung oleh penulis sendiri.

Assalamualaikum. Korang dah rasa burger baru McD Mexicana Chicken. Oleh kerana Fiza dah makan semalam, Fiza hendak berikan pendapat.

Rasanya memang sangat sedap. Fiza suka sebab patty ayam dan cili benggala yang dipotong nipis. Nampak seakan tomato tetapi bukan. Lain kan. Rasanya tidaklah berapa pedas, tak tahu kalau korang rasa macam mana.




Kalau sedap selalunya Fiza akan ulang beli lagi. Memandangkan pejabat memang berdekatan dengan restoran McD, maka kalau dah buntu nak makan apa, memang McD la jawapannya. 

Fiza nak tanya, korang dah rasa ke? Sedap tak?

Wassalam.

Post a comment

11 Comments

  1. sedap!selalu tak suka chicken burger..tapi yg ni boleh repeat..hehe

    ReplyDelete
  2. nampak sedap tu, akak tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  3. Teringin nak makan tapi dua hari lepas makan nasi ja kat McD. Kikiki

    ReplyDelete
  4. Blm try lagi tho byk dh tgk review

    ReplyDelete
  5. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! from www.halloweendayusa2018.com

    ReplyDelete
  6. Kak Sue dah cuba semalam.. boleh la kalau ikut selera Kak Sue tapi selalu juga lah kalau tak tau nak makan apa, cuti masak ke.. tapau McD ja lah.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. Nampak dalam gambar macam sedap.. Tapi jauh sangat mcd nya, memang tak cubalah..

    ReplyDelete