Shopping dan cuci mata di Wakaf Che Yeh, Kota Bharu dan Bukit Bunga

Pulang daripada bercuti di Kuala Terengganu, kami terus ke rumah adik ipar di Kota Bharu, malam tu kami ke Wakaf Che Yeh.. sekadar cuci-cuci mata.. suasana di sini sama seperti Uptown Danau Kota.. Macam-macam barang dijual.



Selang beberapa hari, OTW nak balik ke Rawang, kami singgah di Bukit Bunga.. Kat sini lebih kurang macam Rantau Panjang.. bagi yang nak shopping toto, cadar, bantal mmg berbaloi datang beli kat sini... Setiap kali pulang ke kampung, Fiza akan beli set cadar dan selimut toto untuk bawa pulang sebab murah.




Selesai sudah perjalanan untuk 5 hari pulang bercuti di kampung... Settle jugak kerja Fiza nak update blog nie... seminggu jugak bertangguh.. nak update nak kene tunggu masa yang sesuai.. tu yang makan masa.. Terima kasih kat korang yang sudi baca perjalanan Fiza bercuti kali nie... Otak rasa lapang... fuh...>_<

Post a comment

22 Comments

  1. akak suka tengok barang2 yg dijual di situ...juling biji mata...

    ReplyDelete
  2. xcalling2 pon cik nor balik klate..:)

    ReplyDelete
  3. lama xjejak kaki wakaf che yeh... cuti tahun baru cina nie balik kg lah... hehe

    ReplyDelete
  4. lama xjejak kaki wakaf che yeh... cuti tahun baru cina nie balik kg lah... hehe

    ReplyDelete
  5. byk2 tmpt tb xpernah p wakaf che yehh..ala rase rugi lakk..murah2 ke tudung kt sane?

    ReplyDelete
  6. aaaaaa rindunyo nok kelik kelate
    :(((
    hihihihi bestnya kak fiza shopping hihihi

    ReplyDelete
  7. serononya kalau nmpk brg murah2..msti gatal hati nak beli :)

    ReplyDelete
  8. serononya kalau nmpk brg murah2..msti gatal hati nak beli :)

    ReplyDelete
  9. kena bawa org kelate utk tawar menawar. kalu dok, peniaga di stu letak rega tinggi2 tau!

    ReplyDelete
  10. bestnya shopping kt bukit bunga.. cadar2 kt situ memang cantikkan

    ReplyDelete
  11. kalau murah haruslah borong kan.. akak dh lama tak p uptown.. padahal dekat jer ngn umh..hehehe

    ReplyDelete
  12. Mesti selimut toto murah-murah kat sana kan..

    ReplyDelete
  13. pernah singgah masuk Wakaf Che Yeh sekali..huhu byk brg jual..

    ReplyDelete
  14. dah lama tak ke sana.. best shopping.. :D

    ReplyDelete
  15. eh! takde beli untuk mama ke, lenkali belilah satu untuk mama... hahahha..

    saja nyakat fiza, ni baru dapat blogwalking.. bz beno..

    ReplyDelete
  16. thn lepas byk kali gak masuk wakaf che yeh.. tp tak up entry.. malas.. hohoho

    ReplyDelete
  17. comel2 benda yang jual kat situ kan..hehee

    ReplyDelete
  18. seronoknya.. sambil balik kmpung, dapat shopping sama..

    ReplyDelete