Food Review : Pizza Golden Fortune dari Pizza Hut

Assalamualaikum.. Jumaat lepas Fiza dan hubby dinner di pizza hut lepas balik dari kerja... datang nak makan pizza  biasa tapi kebetulan ada promotion sempena CNY, Set Golden Fortune.. boleh kata memang sedap pizza nie sebab ia nipis dan penuh dengan isi...

pizza fortune.. bentuk bunga..

fortune platter

mushroom soup dan fortune fizz..

Dalam set Golden Fortune ade Pizza Fortune, Fortune Platter dan fortune Fizz.. Mushroom soup kne add on...

spegeti pun kami add on...

Kenyang sangat sampai kami terpaksa tapau bawa balik..makan berdua.. mmg konfirm tak abis..  balik sambung makan kat rumah..  Sape yg berkesempatan, try la pizza nie.. mmg puas hati.. 

Aktitviti Fiza petang hujung minggu nie layan mcm biase layan cite korea Bel Ami.. best cite nie.. korang buat apa petang2 cm nie.. Selamat berhujung minggu semua.. >_<

Post a comment

9 Comments

  1. Wuu..makanan..fiza..post la sini sikit..hehehe..nk mkn piza kna tnggu gaji dulu ni.hehehe

    ReplyDelete
  2. Uish bestnyaaaaaaaaaaaaa
    wahhhhhh pizza rindunyaa hahahahah.
    Besar and banyak nya kk fiza makan huhu <3

    ReplyDelete
  3. saya dah lama tak makan pizza hut sebab dah jatuh cinta dengan domino hehehe

    ReplyDelete
  4. Nampak macam sedap sangat! Bestnya duduk malaysia semua boleh beli~~~ wuwu

    ReplyDelete
  5. salam fiza..maaf baru brkesempatan singgah cne..wah sedapnya pizzaa

    ReplyDelete
  6. sedapnya...nampak pizza tu macam lain sikit pattern nya..cantik...
    kalau makan pizza tak sah kalau tak oder spaghetti..

    ReplyDelete