Koleksi Fridge Magnet dan Keychain terbaharu

Assalamualaikum... Pejam celik dah hampir ke penghujung Januari 2014.. Tetiba teringat nak publish koleksi FM dan keychain.. tangguh punye pasal dah terlupa untuk bulan Disember tahun lepas.

Koleksi untuk bulan Disember 13 dan Januari 2014 digabungkan sekali jelah memandangkan tak banyak.. Kebanyak koeleksi kali nie Fiza beli masa pergi jalan-jalan.

FM nie bos bagi masa dia ke Pangkor

Keychain motor

Keychain Colmar Tropicale

FM Kimono couple dari Japanese Tea House

FM dari Japanese Tea House

FM dari Kelantan

FM nie beli kat kedai.. tak ingat pulak nama kedainya

FM dari Terengganu

Keychain dari Terengganu..

Fiza pun tak nak cerita panjang cume, Fiza juga nak mohon maaf sebab gangguan internet yang teruk sekarang nie.. Kat umah kuota internet abis, sebab dah ujung2 bulan nie.. kat opis internet jap ader jap tak de.. kene redha je lah.. huhu...

Post a comment

19 Comments

  1. Assalamualaikum fiza, bestnya. dah lama tak kumpul FM! hehehe. skrg tengok peti sejuk, haihh geram nak berjalan je rasanya >___________<

    ReplyDelete
  2. Byk ny koleksi keychain.. zara suka tgk dr pangkor tu ngan japanese tea house tu.. comeiii

    ReplyDelete
  3. byknya koleksi fiza..kita tak sebyk tu lgi ;)

    ReplyDelete
  4. banyak jugak tu koleksi fm and keychain fiza.. bagi fae semua :p

    ReplyDelete
  5. comel² je keychain dan FM ni :)

    ReplyDelete
  6. comel² je keychain dan FM ni :)

    ReplyDelete
  7. wah! cantik2 semua key chain tu.

    ReplyDelete
  8. ya allah bestnyewwwwwwww
    hihihihi <3
    sangat cantik n uniqqqq <333
    aaaaaa nak satu? hiks

    ReplyDelete
  9. Mula-mula fikir. Apa FM ni? Fridge magnet rupenyer. Saya pun suka kumpul fridge magnet. Sangat :)

    ReplyDelete
  10. rjnnya kmpul suma koleksi ne tp ok la.blh wt sbg kngn.suma comel2 ja :)

    ReplyDelete
  11. comel2 semua FM dgn keychain tu..

    ReplyDelete