Melukis Doodle buat pertama kali

Assalamualaikum.. Tengok orang buat doodle.. teringin juga nak ade doodle sendiri.. selamat 3 jam Fiza duduk depan lappy.. lama betul sampai sakit pinggang.. akhirnya.. tada... ini lah hasilnya.. Fiza guna photoshop tuk hasilkan doodle nie.. 
doodle Fiza.. >_<
Kalau comel puji.. kalau buruk senyap jer yer.. malu..
Ok lah.. selamat berhujung minggu semua.. 

Post a comment

27 Comments

  1. Sebab nak puji, Ifah komen..comel okay ! hehehe :P

    ReplyDelete
  2. comelnya doodle fiza buat.. akak sampai sekarang masih tak pandai melukis doodle.. :D

    ReplyDelete
  3. comelll :D keep on praktis buat doodle ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya tudung ada corak hello kitty :)
    ika tak pandai buat doodl2 ni hukhukk

    ReplyDelete
  5. Waah..comel je..pandai buat,akak 1 ape pn x tau:D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum fiza :)
    Comel la. Nnt bole la ajar kita buat plak :)

    ReplyDelete
  7. comellah akak! serius comel :) first try pun dah jadi,hebat lah akak! ehehe :) pandai akak mendoodle :)

    ReplyDelete
  8. wah. comel. hehe. mesti susah kan nak buat yang corak hello kitty tu. nice=)

    ReplyDelete
  9. notbad dear..boleh tahan..daripada tara...pelan2..nanti dah makin pandai..heee..kerajinan itu penting ^^

    ReplyDelete
  10. Comey..hello kitty lg.hehe..sya wat doodle apa pun x reti.hehe

    ReplyDelete
  11. terbaek.. ejulz dari dulu lagi nak buat tp msh x berjaya. hehehe

    ReplyDelete
  12. Oh cute, make one for me too :P

    ReplyDelete
  13. COMELLLLLLL <3333
    OK LAH TU KAK FIZA NI NGADE JE

    ReplyDelete
  14. shomel2 siap ada hello kitty lagi tu.. ^_^ nak jgk wt doodle sniri tapi x reti. kikiki

    ReplyDelete
  15. comel la,seronoknya dapat buat..kite tak reti nak buat benda2 macam ni lagi..huhuu

    ReplyDelete
  16. gudjob fiza :) deeya tak reti reti lagi lukis doodle . tangan koraihhh :P :P

    ReplyDelete
  17. ok apa..comel hehe

    isi tabung inti dan invasion :)

    ReplyDelete
  18. cantik nie? macam owner dia..

    ReplyDelete
  19. hohoh..
    x sia2 ngadap 3 jam.
    mmg rajin orangnyer..
    terbaek.

    ReplyDelete
  20. 1st time buat ke? kalau 1st time da comel macam ni... kalau selalu buat hasilnya mesti lagi wow la :)

    ReplyDelete
  21. wah. comel.. baru pertama kali buat dh cantik mcm ni.. huhu dh lame tak main photoshop.. bangku dh tgn ni

    ReplyDelete
  22. 3 jam yg berbaloi.. sbb comel . hihi

    ReplyDelete
  23. Cantiknya doodle Hafiza... cantik lagi dari doodle kak idah.. hehehe..

    ReplyDelete