CPUV Pertama

Penantian 8 bulan akhirnya berhasil juga.. CPUV pertama dan Fiza tak sangka boleh dapat CPUV nie.. syukur sangat2 sebabnye unique visit (UV) Fiza mmg rendah dan blog Fiza tak hebat kalau nak dibandingkan dengan blogger2 lain.. harap ia berterusan.. Amin.. 
Terima kasih pada kawan-kawan yang tak jemu ke sini.. tanpa sokongan korang semua, mungkin Fiza tak dapat CPUV nie.. 
p/s: Gembira nye.. Tok Gajah menang campur pulak dapat CPUV pertama.. esok pula cuti.. mmg gembira berganda la rasanye.. hehe...

Post a comment

9 Comments

  1. Assalammualaikum.. blog memoria,

    terbaik aper.. blog nie pernah dapat sponsor post kan.. nie dapat cpuv oklah... mselim3 dapat gak, tp earning daripda pengiklan ini agak sikit berbanding lain.

    mselim3

    pls: insaallah kita kekawan sentiasa sokong blog nie..

    ReplyDelete
  2. tahniah ! nak kne rajin update blog je. nti die sggh la lg tu..heheh

    nuffnang neh bgantung pd effort kite..bkn men klik2 je.. tp kalau dh sekali die sggh, tggu je lepas ni ade lg..
    kadang2 rase best je hari2 nak check nuffnag.hehekk

    gudluck !!

    ReplyDelete
  3. salam..tahniah cpuv double adah bila nak update bab ni huhu..

    ..saya suka blog ini sb cute :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah fiza..sya pun sama x reti nk cek..hehe..cpc dgn cpuv tu berbeza eh?

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza semoga terus murah rezeki :)

    ReplyDelete