Terima kasih sebab belanja kami

Assalamualaikum.. mcm biasa nak keluarkan entry yang terperap.. Fiza tak keluar lunch sbb nk curi masa tuk update story.. tu dia.. dah mcm blogger tegar.. hehe.. Tak de la.. Fiza beli masa nak ke opis..tapau siap2.. pastu malas nak keluar.. boleh update blog.. Story nye adalah makan pizza dengan Kak Ena dan Kak As.. Kak Ena belanja tau.. 100%.. sape nak dia belanja kawan la ngan kak Ena.. hehe...gurau jer..
kami try pizza nie..
Kak Ena buat muke.. hehe.. Kak As dengan senyum menawan dia..
nie lah rupenye.. mmg sedap
twister oren dan mushroom soup 
interframe skit..
Thanks kak Ena sbb belanja Fiza makan.. semoga bertambah rezeki kak Ena dan maju dalam perniagaan shaklee.. Nanti belanje lah lagi.. sure Fiza tak tolak.. hehe (buruk nye perangai).. Setakat nie dulu yang Fiza dapat story.. thanks pada yang sudi singgah baca entry Fiza.. have a nice day.. >_<

Post a comment

16 Comments

  1. wow..bestnya ada orang belanja...akak suka makan spaghetti kat pizza

    ReplyDelete
  2. untunglah fiza ada org belanja mkn..:)

    ReplyDelete
  3. pizza baru yer. serius dah lama xmakan pizza sbb xda org nk belanja ehehehe. nak beli sniri macam mlas ja.. cantik tudung fiza ^_^

    ReplyDelete
  4. wahh kalau orang belanja memang best :) nyum nyum pizza hut

    ReplyDelete
  5. dimasukkan jugak gambar hidung kembang semangkuk tu
    hahahahahha

    ReplyDelete
  6. Sedapkan bile org blanjer... nanti blanje eikin n fiza lg ye

    ReplyDelete
  7. hihi, sedap kan.. mase launching dah terus serbu.. :)

    ReplyDelete
  8. first time fae tgk bentuk pizza camtu hihi

    ReplyDelete
  9. X pernah rasa lg,mst sedap kn ada cis

    ReplyDelete
  10. nk try jgl pizza ni tp xbekesmpatan lg..
    huhu

    ReplyDelete
  11. best nye.. aefa dah lama tak mkn pizza huhu

    ReplyDelete
  12. yummy.. sedapnya makan pizza.. :D

    ReplyDelete
  13. Wah best bila org belanja.. makanan yg sedap jadi bertambah2 sedap.. :)

    ReplyDelete
  14. nyummyyyyy sedap tp kekadang cepat muak sbb byk cheese

    ReplyDelete
  15. lama dah ni tak pi pizzahut, jadi craving baca entri fiza ni T_T

    ReplyDelete