Donut Big Apple pilihan hati

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. macam best jer.. macam lawa jer.. macam comel jer.. hehe.. ape la.. fenomena macam nie pulak yang banyak kat internet gara2 si budak syasya tu.. tak pasal2 dah jadi trademark kat opis Fiza sekarang.. Ok la tak nak la cerita pasal dia tu.. 
Waktu lunch tadi Fiza outing bersama Kak Ena dan Kak As... Menu lunch Buttermilk chicken.. terasa macam nk makan yang manis2.. sebab tu la order menu nie... Otw balik kami singgah big apple.. kami masing2 ambil 2 jenis donut dan Fiza juga sempat tapaukan donut mini untuk En. Hubby sbb dah lama dia minta Fiza belikan.. Tertunailah sudah hajat untuk si dia.. hihi...
Buttermilk chicken 
Nak bawa balik .. Donut mini 
p/s : Apa menu lunch korang hari nie.. kongsila dengan Fiza.. >_<

Post a comment

15 Comments

  1. Hari ni lunch kat food court giant jer.. sebab nak shopping barang utk aktiviti esok... Menu? Nasi kerabu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...hafiza,

    sedaapnyer donut tu..hehe yang lain mselim3 x kisah...hehhee

    mselim3

    pls; donut my favourite...

    ReplyDelete
  3. hari ni menu melayan suami yang mengidam burger king... ^_^

    ReplyDelete
  4. k.ena mkn sambal..sotong yg tak sedap..kentang..sambal belacan..sayur kacang..kena charge RM4.50 hehehehhehe

    gatal kan
    macam murah jea
    macam sedap jea
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  5. just makan sup dan nasi je fiza..teringin nak makan kfc tapi jauh pulak...malas nak drive dan terkejar2 masa pulak nanti

    ReplyDelete
  6. wahh nampak sedap dan menyelerakan

    ReplyDelete
  7. Ayam buttermilk tu nmpk sedap,.huhu.dah la duk umh je ni..mknan xde..lapaq...

    ReplyDelete
  8. asalamualikum.. salam kenal..
    nampak sedap donatmini,,
    trus tringin nak makan big epal :)

    ReplyDelete
  9. ya allah sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. singgah sini.. sedapnya makanan2 tu :)

    ReplyDelete
  11. fav ank pcl ni..Hanis dah lama dia x mitak belikan Bigapple donut.

    ReplyDelete
  12. Macam sedap jer , macam sedap jer . Hehe . >.< Donut tuh best :D

    ReplyDelete