Kenduri Kahwin di Negeri Sembilan

Assalamualaikum.. minggu lepas pada 9 November 13 ke Senawang, Negeri Sembilan untuk menghadiri majlis perkahwinan Yusnita dan pasangannya.. Selamat Pengantin Baru buat Yus, semoga perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat.. Sebenarnya Yus nie member Fiza masa di tempat kerja lama, lebih kurang 2 tahun lepas.. Majlis akad nkah dilakukan lepas zohor, pengalaman pertama kali Fiza melihat akad nikah waktu tgh hari.. Majlis yang simple tetapi meriah..
Fiza dan Yus.. cantik makeup dia pada hari tu..
Nie la pasangannya..
Kak Ernie sahabat baik Yusnita dan kakak kiut Fiza...
Hidangan yang sempat Fiza rasa
mamat nie sibuk nak gambar jugak..hehe
sedap sgt lauk nye abang..
Mr. Hubby dan Fiza

Post a comment

16 Comments

  1. bab kedai kain tu yg suka sangat tu

    ReplyDelete
  2. makan kenuri + jalan2 + shopping yer fiza . best nya

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru kepada pasangan terbabit..owh, ade jugak rupanya ostrich farm rupanya yer..nanti kalau berkunjung ke senawang bleh laa singgah tempat ini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Selamat pngantin baru kpd kawan fiza ya..nnti klu nk cri brg2 kawen nk ke nilai la..kata kwn2 murah ya fiza.. :D

    ReplyDelete
  5. wah.. shopping~ kalau pandai twr menawar mmg boleh dapat murah :)

    ReplyDelete
  6. wah.. shopping~ kalau pandai twr menawar mmg boleh dapat murah :)

    ReplyDelete
  7. fae x pandai tawar menawar nih hihi slmt pengantin baru kpd kawan fiza ye..

    ReplyDelete
  8. cantik la tudung akak
    selamat pengantin baru buat kwn akak
    moga berbahagia hgg ke akhirat

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi jumpa burung unta secara live.. pandai betul fiza tawar menawar..

    ReplyDelete
  10. Untung Fiza pandai "kelentong" kat kedai kain tu...dapat murahkan..

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan sini:) jemput singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/bilik-mandi-rumah-iblis.html

    ReplyDelete
  12. smoga pasangan bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  13. k.ena pernah naik burung nie
    gerun jea

    ReplyDelete