W.W ~ Nak order ape?

Assalamualaikum.. 
hahaha... dah2 sambung kerja..

Post a comment

20 Comments

  1. hahahaha bikin panas law da kastemer mcm tu :D

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. kalau akak jadi pekerja mcd tu confirm nangis.. hahaha

    ReplyDelete
  3. muahahahah punyalah banyak ingatkan order rupanya cuma baca jer...tensi tensi

    ReplyDelete
  4. ok..
    ni kalau kene baling ngan sos cili jgn marah kt cashier yer..
    hahaha..
    bikin panas ini org.

    ReplyDelete
  5. macam nak kena lempang laju laju jerk

    ReplyDelete
  6. aahahhak...kena lagi ...adehh

    ReplyDelete
  7. Haha..tension penjaga kaunter...

    ReplyDelete
  8. hahaha,...sabojela dapat customer camtu:)

    ReplyDelete
  9. hahaha kecik beso kecik beso je cashier tu tgk pelanggan tu

    ReplyDelete
  10. kesiannya yang kerja tu kena layan customer gitu huhuhu

    ReplyDelete
  11. kikiki.. nasib yg amik order tak siku kan si adik tu yer.. hihi

    ReplyDelete
  12. hahaha.. mmg nak kena lempang customer tu

    ReplyDelete