Karaktor kartun dengan Moment Cam

Petang2 cm nie rase ngantuk jer kat opis.. men2 handphone jap.. edit2 gambar gune Moment Cam.. jadilah cm nie.. Comel tak kak Ton.. cam comel jer.. cam kiut jer.. haha.. masuk bakul angkat sendiri..
Pada mulanya ia adalah perisian bertulisan cina.. dan apabila ramai yang dah mula menggunakannya, ia telah diupgradekan dengan bahasa Inggeris.. Perisian nie untuk android phone.. Hanya copy mata, hidung dan mulut kita .. Template gambar semua dah tersedia.. mmg comel.. selamat mencuba.. hehe...
cube teka ni gambar siapa?

Post a comment

20 Comments

  1. wah cantik la hasil pic tu kak
    pic last tu pic siapa? hikhik

    ReplyDelete
  2. Mmg comella..hehe..nk install gak la gini..:)

    ReplyDelete
  3. salam..
    memng comel.. mcm kak ton.. lg comel dri makton :)
    skrg aplication ni tngah popular ..

    ReplyDelete
  4. mesti gambar suami fiza..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Mcm best je,,nk try la..yg bwh tu en.suami kan..btul x?

    ReplyDelete
  6. ooo.. baru semalam zizie tgk ada kawan upload kat instagram.. moment cam rupanya...

    ReplyDelete
  7. Suke!!! buat header blog pun cantik.. hikhik

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    macam best aje... comehhh...heheh

    mselim3

    ReplyDelete
  9. last pic tu gambar shah rukh khan ker??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. mcm comel je.. hehe.. pic bawah tu.. er.. mr. husband kot..

    ReplyDelete
  11. eh tang gambar yg last tu mcm same lah pulak, gambar profile wassap lilynn letak gmabr suami naik moto.. kakakakaka

    ReplyDelete
  12. sengal jugak member ofis aku nie
    hehehehehhe

    ReplyDelete
  13. bru sempat nk singgah entry fiza ni..hehe ('',)

    ReplyDelete