Selamat Tahun Baru 2022, apa azam baru korang?

Assalamualaikum. Entry pertama untuk Tahun 2022. Kalau nak throwback kisah 2021, memang banyak. Yang masih pending kat draf, staycation akhir tahun, kisah banjir di Bentong, celebrate birthday sendiri dan anak, semuanya Fiza nak tulis tapi buat masa nie memang bizi sangat.


Huwainaa pun dah masuk montessori tahun ini. Alhamdulillah. Segalanya berjalan lancar dan bermulalah persekolahan untuk anak kedua Fiza. Nampak babyish sangat tapi tak sangka Huwainaa okay je. Nanti Fiza kisahkan pasal Huwainaa masuk sekolah.

Azam baru? Azam baru tak banyak cuma nak kurus je.. haha.. Kalau boleh Fiza nak segala urusan dan apa jua yang Fiza lakukan berjaya dan dipermudahkan. Kalau ikutkan azam ada banyak, sebab tu nak Allah permudahkan segalanya. In syaa Allah.

Okay, last sekali harapnya Fiza rajin update blog. Tak nak bersawang. Ini pun dah bersawang, sampaikan update tahun baru lambat 4 hari. Adoi. Pepe pun, Fiza nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2022, semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dan semoga tahun ini segala yg baik2 milik kita semua. Amin.

Wassalam.

Post a Comment

2 Comments