Review Sudio Nio, Wireless Earbuds sesuai untuk iOS dan Android

Assalamualaikum. Quick review geng. Bila belek memory phone, banyaknya yang tak masuk blog lagi. Dah masuk tahun baru 2022, kita throwback slow job-job review yang kita dapat. 


Paling bermakna bila wishlist nak wireless earbuds tercapai. Brand Sudio agak terkenal dan pakar dalam teknologi dalam mencipta peranti audio premium. Bila dorang nak sponsor Sudio, memang tak tolak dah. Dan apa yang kita dapat, waktu tu Sudio Nio Lemon baru nak diperkenalkan. Jom review Sudio Nio Malaysia.

When life gives you lemons make ‘sudio’ lemonade


Dah lama aim Sudio nie. Dapat juga yang latest Limited edition Sudio Nio Lemon yang compatible dengan iphone kita. Bunyi dia pun sedap je kat telinga sebab Sudio Nio dengan Adaptive dual-microphone technology menapis segala background noise yang ada. Kalau buat panggilan telefon pun, tak de bunyi-bunyi bising lain.



Sudio juga ada Wing tip dengan 4 saiz tersedia, boleh pilih yang mana selesa untuk telinga kita.

Spesifikasi Sudio Nio:

Jangka hayat bateri 20 jam
Touch panel control
Automatic pairing
Water resistant Ipx4
Compatibility - iOS dan Android


Card Holder

Wing tip boleh tukar ikut selesa telinga kita

Tote Bag 21, sudio x Andrea Maack

Senang nak connect dengan phone

Tahan sehingga 20 jam

Waktu kita promote nie pun ada free gift, dengan setiap pembelian Sudio NIO LEMON, pembeli akan mendapat Tote Bag 21 dan Card Holder secara percuma.

Ada juga diskaun 50% untuk NIO Case; Penghantaran PERCUMA di Malaysia dan Seluruh Dunia.

Pada pendapat Fiza sendiri, memang puas hati ada satu wireless earbuds nie. Sambil memasak kat dapur pun boleh dengar lagu tanpa gangguan. Lagi satu, bila caj boleh tahan sampai 20 jam. Kira lama la jugak boleh dengar lagu. Harga pasaran RM 370.

Kalau nak tengok design dan warna lain, korang boleh tengok kat shopee, direct link https://shp.ee/wjyn6uv

#sudio #sudiomy #shapingsound #sudioniolemon #lifestyleblogger #earbuds #wirelessearbuds #techreview


 

Post a Comment

1 Comments

  1. Cantik juga warna kuning lemonnya. Thanks for sharing. Boleh consider. Mesti best pakai time jogging

    ReplyDelete