Frozen Cosplay Dress, impian Huwainaa nak jadi Elsa tercapai

Assalamualaikum. Movie Frozen diterbitkan pada tahun 2013. Tapi dia punya pengaruh sampai sekarang budak-budak suka. Anak Fiza pun lepas tengok movie Frozen, terus minta nak jadi macam Elsa. Tak tahulah pengaruh apa yang dorang letak dalam movie ini tetapi jalan cerita dan mesej yang disampaikan sangat menarik dan bagi Fiza sangat bermanfaat.


Frozen Cosplay Dress, impian Huwainaa nak jadi Elsa tercapai | Lagu-lagu dalam Frozen juga best, boleh kata kanak-kanak yang menonton tak kira lelaki atau perempuan mesti akan terikut dengan lagu Let it Go tu walaupun lirik yang lain ke laut.



Bila Huwainaa dah umur nak masuk 4 tahun barulah boleh beli cosplay Elsa nie. Bukan apa sebelum ini mana lah ada saiz dia. Cari je kat shopee mesti jumpa. Kalau korang nak link pun Fiza boleh bagi.


Set Crown dan Magic Stick

Cosplay lengkap dengan rambut


Finally Huwainaa dapat juga jadi Elsa. Siap buat tiktok lagi. Korang yang nak beli untuk anak-anak, boleh beli kat link yang Fiza sediakan. Ada juga cosplay dress lain, janji boleh dipercayai dan kualiti terbaik. 
 
Beli kat link Shopee di bawah  
Girls Cosplay Dress : https://shp.ee/c8rgyys
Accessories : https://shp.ee/df8kqus

#frozen #frozencosplay #frozencostume #elsa

Post a Comment

0 Comments