Pemenang Bayi Bulan Oktober 2015 Majalah Pa&Ma

Assalamualaikum.. seronok sangat bila dapat tahu Thaqif jadi pemenang untuk peraduan bayi bulan Oktober 2015. Bulan oktober lepas Fiza ada hantar penyertaan dan pernah update penyertaan Thaqif di blog nie.. baca sini. Alhamdulillah rezeki Thaqif. 

Website Pa&Ma

Hanya seorang pemenang sahaja akan menerima hadiah cenderahati dari Pa&Ma. Alamat pun dah submit kat pihak Pama, tak sabar nak dapatkan hadiah.

Cepat2.. Peluang terbuka untuk mama yang ada baby bawah 2 tahun. Jangan lupa ikut syarat-syarat yang diberikan. Mana tahu rezeki anak kan.

Wassalam.

Post a comment

7 Comments