Okonomiyaki Japanese Snack

Assalamualaikum.. Hari nie Fiza tak berapa sihat, batuk elok lepas tu batuk semula.. mungkin faktor cuaca kot. Korang pun Fiza nak pesan jaga kesihatan, kalau sakit memang rasa tak bersemangat.
Minggu lepas Fiza sekeluarga ke Aeon Jusco Rawang untuk beli barang keperluan rumah. Fiza dah berpindah ke M Residence Rawang pada 11 November 2015. Kebetulan memang dekat dengan Aeon Rawang. Nie jela tempat nak dituju kalau bosan-bosan duk rumah.
Makanan wajib bawa balik ke rumah, Takoyaki !! Tapi.... dah ada okonomiyaki pulak.. beli terus tak pikir panjang dah.. hehe..
Harga yang berpatutan RM 7.50 dengan pilihan udang, sotong atau ayam..
Fiza pilih baby octopus. 
Takoyaki RM 5.60.. 3 biji 
Nampak je 3 biji, kalau kene memang kenyang 
Tada.. get ready untuk dibawa pulang
Okonomiyaki.. isi baby octopus.. 
Fiza makan sorang.. Mr. Hubby tak berani nak mintak.. hehe..Memang confirm akan repeat beli lagi..
Terbaik..
Wassalam.


Post a comment

7 Comments

  1. aaaaahaaaa sedapnyaaaaaaa
    tp qila tak gemar sgt pun huhuw adik je tak habis kalau gi giant mmg beli xD

    ReplyDelete
  2. musim batuk ni rasanya..kami anak beranak batuk..tiap2 malam bersambung2 batuk nya..

    ReplyDelete
  3. Wahhh feveret lya juga ni dapnya

    ReplyDelete
  4. Hani suke makan torayaki kat IOI city mall best~

    ReplyDelete
  5. Lepas batuk terus makan kaw kaw sedap .. terbaik :D hehehe

    ReplyDelete