Sampel percuma Nestle Cerelac

Assalamualaikum.. minggu lepas Fiza dah terima sampel percuma dari Nestle Cerelac.. Kebetulan umur Thaqif dah mencecah 6 bulan.. dia dah boleh makan solid food. Fiza pun try tuk dapat kan sampel tu.. Alhamdulillah sampai ke rumah..
Dapat 6 pek sample Beras dan Beras Merah.. 
Selain tu disertakan buku resipi untuk mama-mama modify cerelac tu supaya baby tak la bosan makan rasa yang sama jer.. 

Info Cerelac 

Cerelac Beras 

Cerelac Beras Merah 

Buku resipi dan panduan 

Untuk dapatkan sampel, boleh klik lawati Nestle Malaysia.
Wassalam.


Post a comment

3 Comments

  1. tengok bungkusan pon dh tau mcm sedap.. mesti thaqif suka :) hai fiza . lama nya xdtg sini

    ReplyDelete
  2. wah bestnya ! lepas ni kena rajin masakka untuk thaqif

    ReplyDelete