Western Food sedia untuk dimasak

Assalamualaikum.. lama rasanya tak jenguk blog.. Semalam bercuti sebab nak bawa Thaqif cucuk 5 bulan. hari nie kembali bekerja seperti biasa.
Malam sebelum merdeka, kami pergi Tesco Rawang nak beli barang dapur, jalan2 kat ruangan sejuk beku sambil grab potato wedges dan nuget, ternampak pulak set untuk western food. 
Baca punya baca rupanya set lengkap, macam dalam gambar.
Malam tu ber'western' dinner la jawabnye..
Fiza pilih Crispy Fish Fillet 
Kit lengkap dengan Fish Fillet, kentang, sosej dan mayonis
Tak sampai 15 minit, siap 
Lemon tu kebetulan ada kat dalam peti ais.. 
buat hiasan macam kat kotak tu.. hehe 
Lepas nie boleh try set lain pulak, lamb. chicken atau beef.
harga pun berbeza-beza.
Jimat dan mudah untuk disediakan. 
Wassalam.

Post a comment

8 Comments